Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

• Güldürdün
Reactions: Araf
Cavani ile idare edeceğiz artık. :A
Cavani, PSG'deyken de gündeme gelmiş ve Manchester United'a transfer olmuştu. Cristiano Ronaldo gelince forma şansı azaldı, gelebilir belki. Bonservissiz getirebilmek mesele, bir de çok maaş vermeden takıma katabilmek. Alexis Sanchez de gündemde, bakalım ikisinden biri gelecek mi, göreceğiz. :A

Cavani, PSG'deyken de gündeme gelmiş ve Manchester United'a transfer olmuştu. Cristiano Ronaldo gelince forma şansı azaldı, gelebilir belki. Bonservissiz getirebilmek mesele, bir de çok maaş vermeden takıma katabilmek. Alexis Sanchez de gündemde, bakalım ikisinden biri gelecek mi, göreceğiz. :A
Ben İrlandadan yanayım forvet konusunda
------

Teknik direktör konusunda İrlandadan yanayım Çin’le Slaven bilicle uğraşacaklarına Stephen Bradley

Son düzenleme:
  • İlginç
1630254368690.png

Fenerbahçe U19 takımından Gürkan Başkan, Portekiz Ligi ekiplerinden Famalicão ile anlaştı. Fenerbahçe, sözleşmeye geri alma maddesi koydurdu. Gürkan Başkan, 2002 doğumlu stoper. Merih Demiral, 2016 yılında Fenerbahçe U19'dan Portekiz Ligi takımlarından Alcanenense'e transfer olmuştu, daha sonra Sporting Lizbon'a transfer olan Merih Demiral, sırayla Alanyaspor, Sassuolo, Juventus ve şimdilerde Atalanta'da kiralık olarak forma giyiyor.

Gürkan Başkan'ın transferiyle ilgili sözleri:

@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.

Fenerbahçe U19 takımından Gürkan Başkan, Portekiz Ligi ekiplerinden Famalicão ile anlaştı. Fenerbahçe, sözleşmeye geri alma maddesi koydurdu. Gürkan Başkan, 2002 doğumlu stoper. Merih Demiral, 2016 yılında Fenerbahçe U19'dan Portekiz Ligi takımlarından Alcanenense'e transfer olmuştu, daha sonra Sporting Lizbon'a transfer olan Merih Demiral, sırayla Alanyaspor, Sassuolo, Juventus ve şimdilerde Atalanta'da kiralık olarak forma giyiyor.

Gürkan Başkan'ın transferiyle ilgili sözleri:

@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
Stephen Donnelle anlaşabilirdik 2018- 2019 da @Araf @xdragxx @Dosi @bazinga

Son düzenleme:
  • İlginç
Bence imkansız. :A Alexis Sanchez'in son durumunu bilmiyorum. Çok düştüyse olabilir. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Araf
  • Beğendim
Victorun en sevdiğim özelliği....:Z
Merih Demiral'ı da oynatmak istemiş zamanında ama Aziz Yıldırım yönetimi izin vermemiş. Belki de geldiği dönemde Merih Demiral'ı parlatacaktı ya da birçok genç ismi parlatacaktı ama yönetim yüzünden mümkün olmadı., yönetimde serbestlik yoktu çünkü çok fazla. Gerçi o dönemlerde ilginç kararlar verebiliyordu, ikinci döneminde bir tık daha olgunlaşmış gibi görünüyor ve yönetim de arkasında durunca kendini daha iyi gösterebiliyor gibi.

Merih Demiral'ı da oynatmak istemiş zamanında ama Aziz Yıldırım yönetimi izin vermemiş. Belki de geldiği dönemde Merih Demiral'ı parlatacaktı ya da birçok genç ismi parlatacaktı ama yönetim yüzünden mümkün olmadı., yönetimde serbestlik yoktu çünkü çok fazla. Gerçi o dönemlerde ilginç kararlar verebiliyordu, ikinci döneminde bir tık daha olgunlaşmış gibi görünüyor ve yönetim de arkasında durunca kendini daha iyi gösterebiliyor gibi.
Açıkçası ilk geldiğini öğrendiğimde....Şaka gibi demişdim ama şuanki pozisyonda...Şapkadan tavşan çıkarmak gibi birşey...

• Beğendim
Eski teknik direktörlerimize arada göz atıyordum şimdilerde ne yaptığını, Vitor Pereira da denk geliyordu tabii. İçimden "devam etsek nasıl olurdu" ya da "tekrar gelse nasıl olurdu" gibi şeyler geçirmiştim. Gelmesi sürpriz oldu tabii. Çin'de iyi işler yapıyordu o sırada, bizde nasıl işler yapacağı özellikle bu konuda ayrı merak ettiriyordu. Mesut Özil'i keseceğini düşünüyordum, iyi ki kesiyor. Yeri geldiği zaman oynatacak, yeri geldiği zaman kesecek ama bunu performans bazında düşünerek yapacak. Şu anda performans bazında düşünerek kesiyor bir oyuncuyu ya da oynatıyor ve hiçbir oyuncunun yeri garanti değil. Garanti oynayan var ama performansı iyi olduğu sürece oynamaya devam eder. Genel olarak kale ve savunma hattı sakatlık olmadığı sürece sabit kalır ama orta saha ve hücum hattı her an değişebilir. Orta sahada oyun Gustavo'nun üzerinden döndüğü için onun da yeri garanti sayılır performansı iyi olduğu sürece.

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg
Adana Demirspor 0-1 Fenerbahçe / Maçın Oyuncusu:

Fenerbahçe 1-0 HJK Helsinki / Maçın Oyuncusu:

Fenerbahçe 2-0 Antalyaspor / Maçın Oyuncusu:

HJK Helsinki 2-5 Fenerbahçe / Maçın Oyuncusu:

Altay 0-2 Fenerbahçe / Maçın Oyuncusu:

• Beğendim
Reactions: eskici and bazinga
Adana Demirspor 0-1 Fenerbahçe / Maçın Oyuncusu:

Fenerbahçe 1-0 HJK Helsinki / Maçın Oyuncusu:

Fenerbahçe 2-0 Antalyaspor / Maçın Oyuncusu:

HJK Helsinki 2-5 Fenerbahçe / Maçın Oyuncusu:

Altay 0-2 Fenerbahçe / Maçın Oyuncusu:

Hak eden isimler seçilmiş hep. :Z

• Beğendim