Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 9.Hafta 🍒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başlamadan bi 10 dakika falan öncede aktif üyeleri etiket et. Benim herzaman yaptığım gibi.
Gören gelir zaten etiket işini ben sevmiyorum ve hiç etiket etmedim bu zamana kadar :A

• Beğendim
Reactions: Dosi
Tamam patron sen nasıl istersen :F

O zaman başlıyoruz yavaştaaan :A Öncelikle kendini tanıtır mısın kimdir batuhankaralar ve neden bu zamana kadar milleti yaktı kutularıyla :A
------

Baya uzun bir tanıtım geliyor galiba bekliyoruz :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: batuhankaralar

O zaman başlıyoruz yavaştaaan :A Öncelikle kendini tanıtır mısın kimdir batuhankaralar ve neden bu zamana kadar milleti yaktı kutularıyla :A
9 yıldır buradayım zaten tanıtmama gerek var mı :A Bu zamana kadar da abartıldığı kadar kırmızı açtığımı düşünmüyorum, sadece biraz fazla 500.000 açtım o kadar :D

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
9 yıldır buradayım zaten tanıtmama gerek var mı :A Bu zamana kadar da abartıldığı kadar kırmızı açtığımı düşünmüyorum, sadece biraz fazla 500.000 açtım o kadar :D
Admin bile tanıttı kendini böyle bir tanıtımı kabul etmiyorum :A
Yoook abartıldığı kadar açtın bence :A

Bu arada bugün @serhatt @Cervantes @12.Adam ve @pompy'den öneriler bekliyoruz bugün için :A
------

@emreemreu Hamdi Bey seni stüdyodan uzak tutmak istiyor bu arada :A

Admin bile tanıttı kendini böyle bir tanıtımı kabul etmiyorum :A
Yoook abartıldığı kadar açtın bence :A

Bu arada bugün @serhatt @Cervantes @12.Adam ve @pompy'den öneriler bekliyoruz bugün için :A
------

@emreemreu Hamdi Bey seni stüdyodan uzak tutmak istiyor bu arada :A
Bu etiketleri önden yapsan incilerin dökülmezdi :A 2 aydır var yarışma. Daha ritmi nasıl yakalarsın öğrenmemişsin

• Güldürdün
Reactions: batuhankaralar
Bu etiketleri önden yapsan incilerin dökülmezdi :A 2 aydır var yarışma. Daha ritmi nasıl yakalarsın öğrenmemişsin
Senin gibi 20 kişiyi etiketlememişim farkındaysan konuya girmeyen kişileri dahi :A
Çok istiyorsan al sen sun ben de nasıl sunulur izleyim bugün çok büyük sevaba girersin..

• Olmamış
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,555
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy