Gören gelir zaten etiket işini ben sevmiyorum ve hiç etiket etmedim bu zamana kadarBaşlamadan bi 10 dakika falan öncede aktif üyeleri etiket et. Benim herzaman yaptığım gibi.
Gören gelir zaten etiket işini ben sevmiyorum ve hiç etiket etmedim bu zamana kadarBaşlamadan bi 10 dakika falan öncede aktif üyeleri etiket et. Benim herzaman yaptığım gibi.
İyi, gören gelsin. Nasıl istiyorsan öyle yap.Gören gelir zaten etiket işini ben sevmiyorum ve hiç etiket etmedim bu zamana kadar![]()
Teşekkürler.İyi, gören gelsin. Nasıl istiyorsan öyle yap.
Vallaha başlasak iyi olur çünkü biraz işim var sonrasındaSen başlayalım diyorsan bana uyar ya sorun yok@xdragxx
Tamam patron sen nasıl istersenVallaha başlasak iyi olur çünkü biraz işim var sonrasında![]()
Tamam patron sen nasıl istersen![]()
9 yıldır buradayım zaten tanıtmama gerek var mı
O zaman başlıyoruz yavaştaaanÖncelikle kendini tanıtır mısın kimdir batuhankaralar ve neden bu zamana kadar milleti yaktı kutularıyla
![]()
Admin bile tanıttı kendini böyle bir tanıtımı kabul etmiyorum9 yıldır buradayım zaten tanıtmama gerek var mıBu zamana kadar da abartıldığı kadar kırmızı açtığımı düşünmüyorum, sadece biraz fazla 500.000 açtım o kadar
![]()
Kutunda ne hissediyorsun?9 yıldır buradayım zaten tanıtmama gerek var mıBu zamana kadar da abartıldığı kadar kırmızı açtığımı düşünmüyorum, sadece biraz fazla 500.000 açtım o kadar
![]()
Pek burada olamayacağım fakat yarışma artık başlarsa yardımcı olurum.Admin bile tanıttı kendini böyle bir tanıtımı kabul etmiyorum
Yoook abartıldığı kadar açtın bence
Bu arada bugün @serhatt @Cervantes @12.Adam ve @pompy'den öneriler bekliyoruz bugün için
------
@emreemreu Hamdi Bey seni stüdyodan uzak tutmak istiyor bu arada![]()
Olduğun kadarıyla artıkPek burada olamayacağım fakat yarışma artık başlarsa yardımcı olurum.![]()
Ya çok küçük ya da kırmızı bekliyorumKutunda ne hissediyorsun?![]()
Hadi tempoooo.Olduğun kadarıyla artık![]()
Bu etiketleri önden yapsan incilerin dökülmezdiAdmin bile tanıttı kendini böyle bir tanıtımı kabul etmiyorum
Yoook abartıldığı kadar açtın bence
Bu arada bugün @serhatt @Cervantes @12.Adam ve @pompy'den öneriler bekliyoruz bugün için
------
@emreemreu Hamdi Bey seni stüdyodan uzak tutmak istiyor bu arada![]()
Batuhan önce bir kendini tanıtmaya başarabilseHadi tempoooo.![]()
Senin gibi 20 kişiyi etiketlememişim farkındaysan konuya girmeyen kişileri dahiBu etiketleri önden yapsan incilerin dökülmezdi2 aydır var yarışma. Daha ritmi nasıl yakalarsın öğrenmemişsin
Bugüne kadar hiçbir üyenin kendisini tanıtması beni tatmin etmedi, bu faslı geçelim bence genel olarak.Batuhan önce bir kendini tanıtmaya başarabilse![]()