Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 9.Hafta 🍒

Tamam patron sen nasıl istersen :F

O zaman başlıyoruz yavaştaaan :A Öncelikle kendini tanıtır mısın kimdir batuhankaralar ve neden bu zamana kadar milleti yaktı kutularıyla :A
------

Baya uzun bir tanıtım geliyor galiba bekliyoruz :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: batuhankaralar

O zaman başlıyoruz yavaştaaan :A Öncelikle kendini tanıtır mısın kimdir batuhankaralar ve neden bu zamana kadar milleti yaktı kutularıyla :A
9 yıldır buradayım zaten tanıtmama gerek var mı :A Bu zamana kadar da abartıldığı kadar kırmızı açtığımı düşünmüyorum, sadece biraz fazla 500.000 açtım o kadar :D

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
9 yıldır buradayım zaten tanıtmama gerek var mı :A Bu zamana kadar da abartıldığı kadar kırmızı açtığımı düşünmüyorum, sadece biraz fazla 500.000 açtım o kadar :D
Admin bile tanıttı kendini böyle bir tanıtımı kabul etmiyorum :A
Yoook abartıldığı kadar açtın bence :A

Bu arada bugün @serhatt @Cervantes @12.Adam ve @pompy'den öneriler bekliyoruz bugün için :A
------

@emreemreu Hamdi Bey seni stüdyodan uzak tutmak istiyor bu arada :A

Admin bile tanıttı kendini böyle bir tanıtımı kabul etmiyorum :A
Yoook abartıldığı kadar açtın bence :A

Bu arada bugün @serhatt @Cervantes @12.Adam ve @pompy'den öneriler bekliyoruz bugün için :A
------

@emreemreu Hamdi Bey seni stüdyodan uzak tutmak istiyor bu arada :A
Bu etiketleri önden yapsan incilerin dökülmezdi :A 2 aydır var yarışma. Daha ritmi nasıl yakalarsın öğrenmemişsin

• Güldürdün
Reactions: batuhankaralar
Bu etiketleri önden yapsan incilerin dökülmezdi :A 2 aydır var yarışma. Daha ritmi nasıl yakalarsın öğrenmemişsin
Senin gibi 20 kişiyi etiketlememişim farkındaysan konuya girmeyen kişileri dahi :A
Çok istiyorsan al sen sun ben de nasıl sunulur izleyim bugün çok büyük sevaba girersin..

• Olmamış
Reactions: Dosi