Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 9.Hafta 🍒

Bugünkü yemek servisimizde tüm stüdyoya @Dosi nin memleketten kirazlı 🍒İsveç Mantısı ziyafeti çekeceğiz herkese afiyet olsun :Z

Ekli dosyayı görüntüle 108249

@eskici @bazinga @12.Adam @xdragxx @BARON男爵 @Cervantes @EmreCan @serhatt
Bilmediğim otu otlamam ben. :A
------

Ona Akın Akınözü veya Kıvanç Tatlıtuğ hediye etsen yeterli.
Bak nasıl biliyorsun. :A @xdragxx vereceği yok sen ver bari. :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx
Bilmediğim otu otlamam ben. :A
------

Bak nasıl biliyorsun. :A @xdragxx vereceği yok sen ver bari. :A
barney stinson tru GIF

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and serhatt
Hislerim çok kuvvetlidir görüldüğü gibi :A @slhttnmtl
@Sherlock ne dese tersi oluyordu. Sende de öyle demek :A onu dün 2 kere etiket ettik fikri sormak için kaçırdı :A
------

Geçmiş olsun, artık çıkışta bir bardak soğuk su içersin :A @slhttnmtl

Benim yarışma öncesi kutumdan sarı çıkması iyi mi kötü mü oldu bilemedim :D @xdragxx
Yalnız senin kuran önceden çekilendi. Hakkını sakladık ve bu miktar o miktardan sonra oldu :A

Ben de 1 saate nasıl yetişecek dedim :A :A Daha erken ya millet toparlansın başlarız :D
Sunucu yok zaten.

Tamam nasıl uygun görürseniz. İşime gelir.
Bugün ayrıca çamaşır vaktim var. Bir ara ineceğim aşağıya ama 1 saate biter gibi işlerim. Zaten ben olmadanda sorun olmuyor ilerler yarışma. Dün tecrübe edindik ve artık yoğun olabiliyorum. Şansına bu hafta misafir almadım gezmeyede gitmeye isteğim yoktu :A

Sunucu yok zaten.

Tamam nasıl uygun görürseniz. İşime gelir.
Bugün ayrıca çamaşır vaktim var. Bir ara ineceğim aşağıya ama 1 saate biter gibi işlerim. Zaten ben olmadanda sorun olmuyor ilerler yarışma. Dün tecrübe edindik ve artık yoğun olabiliyorum. Şansına bu hafta misafir almadım gezmeyede gitmeye isteğim yoktu :A
Nasıl yani sana 8 mi uygun şimdi mi yoksa. Eğer şimdiyse başlayalım yavaştan.

• Beğendim
Reactions: batuhankaralar