Ben havale ettim kendimi
O bücür kendi işine baksın.
Canım,beğendiysen ne mutlu bana.@The_Erinch bu arada şarkılardan bahsetmeyi unutmuşum, her biri ayrı güzel tekrar teşekkür ederim.![]()
Thankss.Nice 75.000'lere hep beraberBüyük ihtimalle Aşk-ı Memnu seviyordun hediyen de ordan gelsin
Gerçekler.Canım,beğendiysen ne mutlu bana.
Bu arada benim içinde yazdıkların çok değerli![]()
![]()
Parlak hediyesi bilmemek ben...Thankss.
Seviyorum ama parlak da seviyorum o yönde bir hediyede gelebilirdi yani fazladan.
------
Gerçekler.![]()
![]()
O zaman kendini at.Parlak hediyesi bilmemek ben...
Teşekkür ederim.Tebrik ederim @serhatt Nice mesajlara 😊
Benim parlakla uzaktan yakından alakam olmamakO zaman kendini at.
------
Teşekkür ederim.![]()
Daha dün kendi üstüne erkek olmadığını söylüyordun.Benim parlakla uzaktan yakından alakam olmamak![]()
Ne zaman demişim öyle bir şey hiç hatırlamıyorumDaha dün kendi üstüne erkek olmadığını söylüyordun.![]()
Dün ya da önceki gün bir konuda buna benzer bir cümle kurmuştun yakışıklı olduğun ile alakalı.Ne zaman demişim öyle bir şey hiç hatırlamıyorum![]()
Ne o kıskandın mı, çekemedin mi?![]()
Erkeğin kralıyım demişimdir de o yakışıklılık anlamında değilDün ya da önceki gün bir konuda buna benzer bir cümle kurmuştun yakışıklı olduğun ile alakalı.![]()
Zırvayı kes de adam gibi parlak hediye et bir kaç tane.
Aynen tam olarak buydu nasıl da biliyor kendini.Erkeğin kralıyım demişimdir de o yakışıklılık anlamında değil![]()
Adam gibi adamlık anlamındaZırvayı kes de adam gibi parlak hediye et bir kaç tane.
------
Aynen tam olarak buydu nasıl da biliyor kendini.
Ne anlamda diyeceksin be başka?![]()