Çaktırma, bu da gidici birazdan.konudan bağımsız avatarınla seçtiğin şarkıyı tanıtma tekniğin çok uyumlu.![]()
Çaktırma, bu da gidici birazdan.konudan bağımsız avatarınla seçtiğin şarkıyı tanıtma tekniğin çok uyumlu.![]()
erken antrpoza girdi.. yarışma tüm hormonları bozduuu çocuğunnPılını pırtını toplayıp gitsin zaten, son iki haftada iyice hırçınlaştı.@Emre Ozansoy
Yakında 70+ bir dede olucam.erken antrpoza girdi.. yarışma tüm hormonları bozduuu çocuğunn![]()
@Emre Ozansoy @slhttnmtl @Çiğdem @Alos
PP ne benzersin...bol botoxxxYakında 70+ bir dede olucam.![]()
Her hafta bu şekilde haftayı kapatıyor, garibancağız.erken antrpoza girdi.. yarışma tüm hormonları bozduuu çocuğunn![]()
Kılpayı konusunda en yakın dostu benim onun
Aaa kuru iftira, Seda teyzemin doğal güzelliği oPP ne benzersin...bol botoxxx![]()
![]()
![]()
![]()
Bunlar ne ki artık
Hem de ne andropoza girmek öyle böyle değilerken antrpoza girdi.. yarışma tüm hormonları bozduuu çocuğunn![]()
Görüntü kalitesi de mi önemli.
Her şey önemli. 10. haftaya geldik artık. Böyle şeylere de dikkat et artık.Görüntü kalitesi de mi önemli.![]()
Varsın da HD olmayanından izlesinler, ben kendi dinlediğim ve resmi olan hesaplardan atıyorum şarkılarımı.Her şey önemli. 10. haftaya geldik artık. Böyle şeylere de dikkat et artık.![]()
Sonuç gecesi düşük puanlar alınca yine bayılma o zaman.Varsın da HD olmayanından izlesinler, ben kendi dinlediğim ve resmi olan hesaplardan atıyorum şarkılarımı.![]()
O zaman bayılmıyorum o başkaydı.Sonuç gecesi düşük puanlar alınca yine bayılma o zaman.![]()
Perşembe gecesi göreceğiz bakalım.O zaman bayılmıyorum o başkaydı.Artık kendi kontrolüm altındayım.
![]()
Sakinim.Perşembe gecesi göreceğiz bakalım.![]()
Aynen her zaman öyleydin zaten.Sakinim.![]()
Beni tanıman güzel.Aynen her zaman öyleydin zaten.![]()
Recabın böyle kalacak mı?Beni tanıman güzel.![]()