Çok sevdiğim bir şarkıyla geliyorsun. Bu hafta daha yüksek sonuçlar alabilirsin umarım.Evet, @slhttnmtl ve @Özgür daha göndermedi.
Çok sevdiğim bir şarkıyla geliyorsun. Bu hafta daha yüksek sonuçlar alabilirsin umarım.Evet, @slhttnmtl ve @Özgür daha göndermedi.
@slhttnmtl'yu alıntılamayı unuttun galiba.Çok sevdiğim bir şarkıyla geliyorsun. Bu hafta daha yüksek sonuçlar alabilirsin umarım.
Bana değildir ooo.@slhttnmtl'yu alıntılamayı unuttun galiba.
1 gün şarkı gönderme süresi var, 14.00'te açtığım için 13.59'a kadar gönderilebiliyor şarkılar.13.59 mu, şarkı gönderme de o gün 20.00 olmuyor muydu? 😱
@slhttnmtl'yu alıntılamayı unuttun galiba.
Bugün çok yoruldum, modumda değilim maalesef.Bana değildir ooo.
Neden 13.59'muş. 14.00'te göndericem. 😡1 gün şarkı gönderme süresi var, 14.00'te açtığım için 13.59'a kadar gönderilebiliyor şarkılar.
Ciddi ciddi bana dedi yani...Bugün çok yoruldum, modumda değilim maalesef.
Evet, niye bayıldın?Neden 13.59'muş. 14.00'te göndericem. 😡
Ciddi ciddi bana dedi yani...
Bende kabul etmeyeceğim büyük bir zevk ile ve haftaya -15 ile başlayacaksın.Neden 13.59'muş. 14.00'te göndericem. 😡
Sen, beni, övmek.Evet, niye bayıldın?
1 günse tam 14.00 olur ve -15'le başlarsam sonuç gecesine kalmadan çekilirim. Yanlışlar akıyor sizde...Bende kabul etmeyeceğim büyük bir zevk ile ve haftaya -15 ile başlayacaksın.
Benim için 14.00 dahil değil. Her neyse, hazırsa gönderebilirsin şimdi.1 günse tam 14.00 olur ve -15'le başlarsam sonuç gecesine kalmadan çekilirim. Yanlışlar akıyor sizde...
Hadi şarkını paylaş da ne kadar iddialı olduğunu göster.Sen, beni, övmek.
1 günse tam 14.00 olur ve -15'le başlarsam sonuç gecesine kalmadan çekilirim. Yanlışlar akıyor sizde...
Sizi tahtınızdan indirtirim ha.Benim için 14.00 dahil değil. Her neyse, hazırsa gönderebilirsin şimdi.
Bilgisayara geçip çalışmalara başlayayım. 2 haftalık faciadan sonra bu bize iyi gelecek.Hadi şarkını paylaş da ne kadar iddialı olduğunu göster.
Profil fotoğrafını değiştirerek 100 kat kalite kaybettiğini de belirteyim ayrıca.Sizi tahtınızdan indirtirim ha.
Bilgisayara geçip çalışmalara başlayayım. 2 haftalık faciadan sonra bu bize iyi gelecek.
Yav he he. Kadırgalı Aysel > S*r*a* E*e*e*Profil fotoğrafını değiştirerek 100 kat kalite kaybettiğini de belirteyim ayrıca.
İçine @Emre Ozansoy mu kaçtı? Bu ne biçim mesaj? Ağzını topla.Yav he he. Kadırgalı Aysel > S*r*a* E*e*e*
Doğru yolu buldu diyecektim de aklıma aşırı derecede S*r*a* E*e*e* fanı olduğu geldi.İçine @Emre Ozansoy mu kaçtı? Bu ne biçim mesaj? Ağzını topla.
Tabiii.Bana mıydı şimdi bu?
SERTAB ERENER QUEEN'DİR. AKSİNİ İDDİA EDEN SEDA SAYAN'DIR!İçine @Emre Ozansoy mu kaçtı? Bu ne biçim mesaj? Ağzını topla.
Masumlar Apartmanı ne kadar güzel bir dizi, GİF'leri bile ayrı işe yarıyor.Tabiii.
Hadi izlesen neyse de diziyi izlemedin bile. Bu sezon da Metresler için satarsın.Masumlar Apartmanı ne kadar güzel bir dizi, GİF'leri bile ayrı işe yarıyor.