Çok sevdiğim bir şarkıyla geliyorsun. Bu hafta daha yüksek sonuçlar alabilirsin umarım.
Çok sevdiğim bir şarkıyla geliyorsun. Bu hafta daha yüksek sonuçlar alabilirsin umarım.
@slhttnmtl'yu alıntılamayı unuttun galiba.Çok sevdiğim bir şarkıyla geliyorsun. Bu hafta daha yüksek sonuçlar alabilirsin umarım.![]()
Bana değildir ooo.@slhttnmtl'yu alıntılamayı unuttun galiba.![]()
1 gün şarkı gönderme süresi var, 14.00'te açtığım için 13.59'a kadar gönderilebiliyor şarkılar.13.59 mu, şarkı gönderme de o gün 20.00 olmuyor muydu? 😱
@slhttnmtl'yu alıntılamayı unuttun galiba.![]()
Bugün çok yoruldum, modumda değilim maalesef.Bana değildir ooo.![]()
Neden 13.59'muş. 14.00'te göndericem. 😡1 gün şarkı gönderme süresi var, 14.00'te açtığım için 13.59'a kadar gönderilebiliyor şarkılar.![]()
Ciddi ciddi bana dedi yani...Bugün çok yoruldum, modumda değilim maalesef.![]()
Evet, niye bayıldın?Neden 13.59'muş. 14.00'te göndericem. 😡
Ciddi ciddi bana dedi yani...
![]()
Bende kabul etmeyeceğim büyük bir zevk ile ve haftaya -15 ile başlayacaksın.Neden 13.59'muş. 14.00'te göndericem. 😡
Sen, beni, övmek.Evet, niye bayıldın?![]()
1 günse tam 14.00 olur ve -15'le başlarsam sonuç gecesine kalmadan çekilirim.Bende kabul etmeyeceğim büyük bir zevk ile ve haftaya -15 ile başlayacaksın.![]()
Benim için 14.00 dahil değil.1 günse tam 14.00 olur ve -15'le başlarsam sonuç gecesine kalmadan çekilirim.Yanlışlar akıyor sizde...
Hadi şarkını paylaş da ne kadar iddialı olduğunu göster.Sen, beni, övmek.
1 günse tam 14.00 olur ve -15'le başlarsam sonuç gecesine kalmadan çekilirim.Yanlışlar akıyor sizde...
Sizi tahtınızdan indirtirim ha.Benim için 14.00 dahil değil.Her neyse, hazırsa gönderebilirsin şimdi.
![]()
Bilgisayara geçip çalışmalara başlayayım.Hadi şarkını paylaş da ne kadar iddialı olduğunu göster.![]()
Profil fotoğrafını değiştirerek 100 kat kalite kaybettiğini de belirteyim ayrıca.Sizi tahtınızdan indirtirim ha.
Bilgisayara geçip çalışmalara başlayayım.2 haftalık faciadan sonra bu bize iyi gelecek.
![]()
Yav he he.Profil fotoğrafını değiştirerek 100 kat kalite kaybettiğini de belirteyim ayrıca.![]()
İçine @Emre Ozansoy mu kaçtı? Bu ne biçim mesaj? Ağzını topla.Yav he he.Kadırgalı Aysel > S*r*a* E*e*e*
Doğru yolu buldu diyecektim de aklıma aşırı derecede S*r*a* E*e*e* fanı olduğu geldi.İçine @Emre Ozansoy mu kaçtı? Bu ne biçim mesaj? Ağzını topla.![]()
Tabiii.Bana mıydı şimdi bu?![]()
SERTAB ERENER QUEEN'DİR. AKSİNİ İDDİA EDEN SEDA SAYAN'DIR!İçine @Emre Ozansoy mu kaçtı? Bu ne biçim mesaj? Ağzını topla.![]()
Masumlar Apartmanı ne kadar güzel bir dizi, GİF'leri bile ayrı işe yarıyor.Tabiii.![]()
Hadi izlesen neyse de diziyi izlemedin bile.Masumlar Apartmanı ne kadar güzel bir dizi, GİF'leri bile ayrı işe yarıyor.![]()
![]()