eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 10. Hafta

Aaa yeter ama ikiniz de birbirinizin anlamadığını iddia ediyorsunuz :A da ben ne alaka :A
Recabın ilk 1 dakikası verseyle ilerliyor. Bu mu anlamış hali? İlk yarı önemliyse nakarattan önce zaten bir ara olduğu için başa müzik koymazdınız. :A

• İlginç
Reactions: slhttnmtl
Recabın ilk 1 dakikası verseyle ilerliyor. Bu mu anlamış hali? İlk yarı önemliyse nakarattan önce zaten bir ara olduğu için başa müzik koymazdınız. :A
Devrelerim yandı. 😱 Normalde önceki zamanlarda hep nakaratı sona getiriyordum, hatta böyle başından aldığım zamanlar da oldu işte ki çoğu kişi böyle yapıyordu. Ne zararı var ki? :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Devrelerim yandı. 😱 Normalde önceki zamanlarda hep nakaratı sona getiriyordum, hatta böyle başından aldığım zamanlar da oldu işte ki çoğu kişi böyle yapıyordu. Ne zararı var ki? :A
Cidden anlamıyorsun bu işten. Direkt nakaratla başlarsan dinleyicinin şarkıya yükselmesini engellersin ve şarkı yavanlaşır. :A Her şarkı için geçerli değil bu tabii ama bu şarkı için geçerli. :A
Hem başta hem nakarattan önce müzik var. Nakarat da hızlı söylendiği için versenin uzun sürelisi puana yansıyor. Baştaki 10 saniyelik gereksiz müziği atın. Benden söylemesi. :A

• Üzücü
Reactions: slhttnmtl
Hem başta hem nakarattan önce müzik var. Nakarat da hızlı söylendiği için versenin uzun sürelisi puana yansıyor. Baştaki 10 saniyelik gereksiz müziği atın. Benden söylemesi. :A
Al şimdi buradan vurdu. :A Siz tartışın ben sonuca göre bakınırım. :A Recap'i kessek bu sefer çok az kalacak. :A

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Al şimdi buradan vurdu. :A Siz tartışın ben sonuca göre bakınırım. :A Recap'i kessek bu sefer çok az kalacak. :A
Baştaki kısım benim için de önemli ama nakarat çok hızlı söylendiği için verseyi gereksiz uzun tutmak bir işe yaramaz. 00:20 - 01:27 arası son kararım, gerisi sana kalmış. :A