Recabın ilk 1 dakikası verseyle ilerliyor. Bu mu anlamış hali? İlk yarı önemliyse nakarattan önce zaten bir ara olduğu için başa müzik koymazdınız.Aaa yeter ama ikiniz de birbirinizin anlamadığını iddia ediyorsunuz da ben ne alaka
Recabın ilk 1 dakikası verseyle ilerliyor. Bu mu anlamış hali? İlk yarı önemliyse nakarattan önce zaten bir ara olduğu için başa müzik koymazdınız.Aaa yeter ama ikiniz de birbirinizin anlamadığını iddia ediyorsunuz da ben ne alaka
Devrelerim yandı. 😱 Normalde önceki zamanlarda hep nakaratı sona getiriyordum, hatta böyle başından aldığım zamanlar da oldu işte ki çoğu kişi böyle yapıyordu. Ne zararı var ki?Recabın ilk 1 dakikası verseyle ilerliyor. Bu mu anlamış hali? İlk yarı önemliyse nakarattan önce zaten bir ara olduğu için başa müzik koymazdınız.
Devrelerim yandı. 😱 Normalde önceki zamanlarda hep nakaratı sona getiriyordum, hatta böyle başından aldığım zamanlar da oldu işte ki çoğu kişi böyle yapıyordu. Ne zararı var ki?
Hem başta hem nakarattan önce müzik var. Nakarat da hızlı söylendiği için versenin uzun sürelisi puana yansıyor. Baştaki 10 saniyelik gereksiz müziği atın. Benden söylemesi.Cidden anlamıyorsun bu işten. Direkt nakaratla başlarsan dinleyicinin şarkıya yükselmesini engellersin ve şarkı yavanlaşır. Her şarkı için geçerli değil bu tabii ama bu şarkı için geçerli.
Al şimdi buradan vurdu. Siz tartışın ben sonuca göre bakınırım. Recap'i kessek bu sefer çok az kalacak.Hem başta hem nakarattan önce müzik var. Nakarat da hızlı söylendiği için versenin uzun sürelisi puana yansıyor. Baştaki 10 saniyelik gereksiz müziği atın. Benden söylemesi.
Baştaki kısım benim için de önemli ama nakarat çok hızlı söylendiği için verseyi gereksiz uzun tutmak bir işe yaramaz. 00:20 - 01:27 arası son kararım, gerisi sana kalmış.Al şimdi buradan vurdu. Siz tartışın ben sonuca göre bakınırım. Recap'i kessek bu sefer çok az kalacak.
Değerlendirmeye koydum, oylamadan önce bakarım.Baştaki kısım benim için de önemli ama nakarat çok hızlı söylendiği için verseyi gereksiz uzun tutmak bir işe yaramaz. 00:20 - 01:27 arası son kararım, gerisi sana kalmış.
HD video kullanman da göze hitap ettiği için artısı olur.Değerlendirmeye koydum, oylamadan önce bakarım.
E @Emre Ozansoy o videoyu almıştır diye seslenmedim zaten.HD video kullanman da göze hitap ettiği için artısı olur.
O konuda kesin konuşamıyorum.Bende olmasam yem olacaksın.
Son kararın ne sen onu söyle? Kerem'in attığını mı kullanacaksın?E @Emre Ozansoy o videoyu almıştır diye seslenmedim zaten.
Evet.Son kararın ne sen onu söyle? Kerem'in attığını mı kullanacaksın?
Şimdilik aynı olsun.Recap aynı mı?
He ya, şimdilik olsun sonrasına bakarıkŞimdilik? 😱
Ya şimdi, ya hiç. Sonrası yok.He ya, şimdilik olsun sonrasına bakarık
Boşuna kandırma, geçen hafta değiştirmiştin.Ya şimdi, ya hiç. Sonrası yok.
Geçen hafta ayrı, bu hafta ayrı.Boşuna kandırma, geçen hafta değiştirmiştin.
Geçen haftası bu haftası yok, neyse aklımda B planı var her zaman sen sadece şimdilik böyle yap.Geçen hafta ayrı, bu hafta ayrı.