Beğendin mi?
Youtube programlarına takılarak başladım bu sabaha. Şahan Gökbakar izledim, şu an Nejat İşler işliyorum.
Beğendin mi?
Artık mecburiyetten veya alışkanlıktan bakılma hissi gibi oluşuyor. Bitmesi yerinde bir karar olmuş. Ortalama bir bölümdü. Hatta sinir bozucuBeğendin mi?
Youtube programlarına takılarak başladım bu sabaha. Şahan Gökbakar izledim, şu an Nejat İşler işliyorum.
Alışkanlıklar kolay bırakılmıyor, neyse ki dizi bitiyor da kurtuluyorsunArtık mecburiyetten veya alışkanlıktan bakılma hissi gibi oluşuyor. Bitmesi yerinde bir karar olmuş. Ortalama bir bölümdü. Hatta sinir bozucu![]()
Tamamlamadın mı?Alışkanlıklar kolay bırakılmıyor, neyse ki dizi bitiyor da kurtuluyorsun
Şu anda Erkek Severse dizisini izliyorum. Finalden önceki bölümdeyim.
Tamamlamak üzereyimTamamlamadın mı?![]()
Hadi bakalım. Nerden aklına geldi ?Tamamlamak üzereyim![]()
İzlemeyi bırakmıştım. Final diye geri döndüm ama hiç güzel değildi.Alışkanlıklar kolay bırakılmıyor, neyse ki dizi bitiyor da kurtuluyorsun
Şu anda Erkek Severse dizisini izliyorum. Finalden önceki bölümdeyim.
Hadi bakalım. Nerden aklına geldi ?![]()
Bizde beIN Connect var, ordan diziler seçip izliyorumİzlemeyi bırakmıştım. Final diye geri döndüm ama hiç güzel değildi.
O hangi dizi bilmiyorum![]()
Havan kime yabancı bende de Tod var.Bizde beIN Connect var, ordan diziler seçip izliyorum
Annem bahsediyordu bu diziden, ben de izleyeyim dedim
Çok bilinen bir dizi değil zaten![]()