Çocuk kandırıyor sanki.
Çocuk kandırıyor sanki.
Bu hafta için hesabına benden yarın 10 bin gelecekNeyse ben @Tolstoyevski ' ye güveniyorum, parayı daha çok katlayacak.Ee para katlandıkça benim alacağım miktarda otomatikman artacak.
![]()
İşte patron gibi patron .Bu hafta için hesabına benden yarın 10 bin gelecek![]()
Her zaman.Fenasınnnn sennnnn Hemşerimmm...
![]()
Sen artık kadrolu üyemizsin. Acun givş her projede yer vereceğim sanaİşte patron gibi patron .![]()
Kızz @Dosi mezara mı götürecen o kadar parayı be ayıp bekalk kalk kalk gidiyoruz @Tolstoyevski basmaya..bu iş ıban ile olmaz![]()
![]()
![]()
------
kızzz pintiii pintiiii... gömü yapıyor... yastık altı hepsi... @xemrexxx @Zeyno @Emre Ozansoy @Alos @EmreCan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@EmreCan çaylağı gör bunları ve haddini bil.Sen artık kadrolu üyemizsin. Acun givş her projede yer vereceğim sana![]()
Her zaman göreve hazırım patroniçe.Sen artık kadrolu üyemizsin. Acun givş her projede yer vereceğim sana![]()
Her zaman.
Ve kim bu parlak?![]()
Ay çok pardonBana değil @Angelica için söylendi o mesajlar![]()
Tebrikler500.000 lirayı kazandım ya bana diyolar![]()
@Alos 40 yılda bir konuya giriyor. Onda da yanlış anlayıp geri çıkıyor.Yoksa evet zenginim ama dağıtıyorum da bol@Cervantes
Bana da ver okula gidecemYoksa evet zenginim ama dağıtıyorum da bol@Cervantes
O kadar haklısın ki@Alos 40 yılda bir konuya giriyor. Onda da yanlış anlayıp geri çıkıyor.![]()
Nokta atışıSjsjjsjjs doğru tespit![]()
![]()
![]()
Öyle belleşe yokBana da ver okula gidecem![]()
------
O kadar haklısın ki![]()
Nokta atışı![]()
![]()
Adını duyuyorum sadece.