Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 8.Hafta 🍒

Adını duyuyorum sadece. :A Böyle bir parçanın oynadığını bilsem bölümleri ezberlerdim. :A
1629667205701.png

• Harika
Reactions: serhatt
  • Güldürdün
  • Harika
Reactions: Dosi and Cervantes
Resmi açıklamada sana %20 para vereceğimi yazmıştım ama ne oldu. Nerdeyse yarısını alıyorsun :A
Çünkü işleri arttırdım, etkinliklerle ekstra gelir elde ettik ve sponsorluk sözleşmeleriyle derken geçen senekinden çok daha zenginsin artık sayemde :A İstesen bile kanaldan kovamazsın yani, büyük hisseler söz konusu ve dava süreci derken yaş o iş :bilmem: :A

O yüzden ortaklığı büyütmeye bakalım, yeni projemle zaten yürüyüp gideceğiz :A :Z

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Cervantes
Çünkü işleri arttırdım, etkinliklerle ekstra gelir elde ettik ve sponsorluk sözleşmeleriyle derken geçen senekinden çok daha zenginsin artık sayemde :A İstesen bile kanaldan kovamazsın yani, büyük hisseler söz konusu ve dava süreci derken yaş o iş :bilmem: :A

O yüzden ortaklığı büyütmeye bakalım, yeni projemle zaten yürüyüp gideceğiz :A :Z
Kovmak mı 😱 kovarsam kanala kilit vururum :A
Ben sadece garantici biriyim ayrıca asla hak yemem. Bundan dolayı %20 dememe rağmen fazlasını alıyorsun :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Kovmak mı 😱 kovarsam kanala kilit vururum :A
Ben sadece garantici biriyim ayrıca asla hak yemem. Bundan dolayı %20 dememe rağmen fazlasını alıyorsun :A
Sen vermedin zaten ben çoktan aldım o hisseleri bir şekilde :bilmem: :A

Valla Mikasa modunu açınca gözün kimseyi görmez biliriz bu yüzden ben de kendimi garantiye almak zorundaydım... :A

(Şaka şaka senden habersiz hiç adım atar mıyım böyle konularda 😱 :A )

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Cervantes
  • Harika
Reactions: Tolstoyevski
Vay canına helal olsun. :A

Daha tam tatmin olmadım ama en azından kasayı ilk hedef olarak 500.000 TL’nin üstüne çıkarmayı hedefliyorum, VMYM’deki başarısızlığımın acısı ancak öyle çıkar :A @Dosi

• Güldürdün
Reactions: bazinga and Dosi
  • Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Angelica and Dosi