Öğrenciyim be aşk olsun
Öğrenciyim be aşk olsun
Adını duyuyorum sadece.Böyle bir parçanın oynadığını bilsem bölümleri ezberlerdim.
![]()
İyi hadi 5.000 TL bir kerelik verelim ama ilk notlar yüksek gelirseÖğrenciyim be aşk olsun![]()
![]()
İlk kez duydum bunu. Çok güzelmiş"Bağa bak üzüm olsun, yemeye yüzün olsun" demişler.@Alos
Bu hafta için hesabına benden yarın 10 bin gelecek![]()
Kanalın resmi ortağı olarak bir 25.000 TL'de benden hesabınaİşte patron gibi patron .![]()
Anlık ben
Resmi açıklamada sana %20 para vereceğimi yazmıştım ama ne oldu. Nerdeyse yarısını alıyorsun
Çünkü işleri arttırdım, etkinliklerle ekstra gelir elde ettik ve sponsorluk sözleşmeleriyle derken geçen senekinden çok daha zenginsin artık sayemdeResmi açıklamada sana %20 para vereceğimi yazmıştım ama ne oldu. Nerdeyse yarısını alıyorsun![]()
Kovmak mı 😱 kovarsam kanala kilit vururumÇünkü işleri arttırdım, etkinliklerle ekstra gelir elde ettik ve sponsorluk sözleşmeleriyle derken geçen senekinden çok daha zenginsin artık sayemdeİstesen bile kanaldan kovamazsın yani, büyük hisseler söz konusu ve dava süreci derken yaş o iş
![]()
![]()
O yüzden ortaklığı büyütmeye bakalım, yeni projemle zaten yürüyüp gideceğiz![]()
![]()
Sen vermedin zaten ben çoktan aldım o hisseleri bir şekildeKovmak mı 😱 kovarsam kanala kilit vururum
Ben sadece garantici biriyim ayrıca asla hak yemem. Bundan dolayı %20 dememe rağmen fazlasını alıyorsun![]()
Eh iyi güzel para sağolİyi hadi 5.000 TL bir kerelik verelim ama ilk notlar yüksek gelirse![]()
Okuyorum ben bağım nereden olsun"Bağa bak üzüm olsun, yemeye yüzün olsun" demişler.@Alos
Vay canına helal olsun.Kupon tuttu 😱 😱 VMYM'den kazandığım 150.000 Tl'yi böylelikle 372.000 TL'ye çıkarmış oldum![]()
@Dosi @12.Adam @Cervantes @xdragxx @Emre Ozansoy @emreemreu @bazinga @Gerekli24 @EmreCan @serhatt @Maskeli Fedai @The_Erinch @pompy @Araf @DarkLegenD
Vay canına helal olsun.![]()
Benim gibi yarışanı bulamazsınız siz
------
En iyi yarışmacınız benim anacım benim gibisini bulamazsınız![]()
Angelic hanımı da kaybettikAy kız sen ne kadar havalandın böyle. Para insanı gerçekten değiştiriyor@Emre Ozansoy @xemrexxx @Cervantes @EmreCan @Zeyno @The_Erinch