Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 8.Hafta 🍒

@Tolstoyevski unutmuş herhalde. Biz paranın sadece yarısını ona veriyoruz :A
75 bin kaldı ona ve sana 10 bin veriyorum onun parasından. Tolstoyevski 65 bini güle güle harcasın :A
150.000 hesabıma yattı bile çoktan, 50.000'sini iddaa'ya yaıtrdım hatta :A

Birkaç güne milyoner olacağım, 100.000 lira bile @Cervantes ve @EmreCan 'a feda olsun... :A

150.000 hesabıma yattı bile çoktan, 50.000'sini iddaa'ya yaıtrdım hatta :A

Birkaç güne milyoner olacağım, 100.000 lira bile @Cervantes ve @EmreCan 'a feda olsun... :A
İşte bu be. :Z Ancak 2. yazdığın ismi yanlış yazdın diye düşünüyorum. :A O uğursuz sen yarışırken MS' de takılıyordu. :D

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
İşte bu be. :Z Ancak 2. yazdığın ismi yanlış yazdın diye düşünüyorum. :A O uğursuz sen yarışırken MS' de takılıyordu. :D
İftiranın da bu kadarı Allah sana yardım etsin seni cidden hastaneye yatırmanın zamanı gelmiş :A
------

Sana çok bile yollamış. 1 TL yollaması lazımdı. Hak ettiğin tutar ancak o kadar çünkü. :A
@Tolstoyevski benim canım bana senden daha fazla paralar veriyor yarışma sonunda al @Cervantes in haberi olmasın diyor :A Ama artık gerçekleri söyleme vakti geldi tek beni hain sanma herkes arkandan iş çeviriyor @Dosi ve @Tolstoyevski benim için stüdyoya PS aldılar... Daha ne diyim ben :F

Heyecandan baya bir gerildik, zaman geçmiyor... @Dosi @Emre Ozansoy @Cervantes

1629640371796-png.107936

f407a8f7-3443-45f6-b1c6-e58d3b978977-jpeg.107935

İftiranın da bu kadarı Allah sana yardım etsin seni cidden hastaneye yatırmanın zamanı gelmiş :A
------

@Tolstoyevski benim canım bana senden daha fazla paralar veriyor yarışma sonunda al @Cervantes in haberi olmasın diyor :A Ama artık gerçekleri söyleme vakti geldi tek beni hain sanma herkes arkandan iş çeviriyor @Dosi ve @Tolstoyevski benim için stüdyoya PS aldılar... Daha ne diyim ben :F
Kendi söylediklerine sen bile inanmıyorsun. :F Biraz tutarlı salla da belki o zaman inanırız. :A

• Güldürdün
Reactions: EmreCan
5 dkya kalp krizi geçircen sakin ol champ :A
------

@Tolstoyevski ve @Dosi nin yaptiği gibi bende susuyorum susmak sana en iyi cevaptır zaten ben daha ne diyim gerçekleri kaldıramadın :A
Hem dün git vaktinin büyük kısmını MS'de harca, hem de gel burada boş boş konuş. :A İnsanın az yüzü kızarır be. :D

• Güldürdün
Reactions: AteşBöceği
Asıl stres şimdi başlıyor... Forum yarışması Var Mısın Yok Musun (VMYM)'ndan kazandığım 150.000 TL'yi bütçe olarak ayırdım ve büyük ödül olan 500.000 TL'ye kuponlarla ulaşmayı hedefliyorum tatmin olmadığım için ödülden... Umarım ava giderken avlanmayız, eldeki bulgurdan da olmayız... İlk kupon olarak 50.000'lik kupon yaptım, 5 maç ve bugün günlerden şanlı Fenerbahçe... Çok korkuyorum çokk... Kazanırsam 272.000 TL gelecek ve kasadaki 100.000 TL ile birlikte paramız 372.000 TL'ye çıkacak... Kaybedersek 50.000 TL gümleyecek ve bir darbe daha alacağız...

Ekli dosyayı görüntüle 107936

Maç saatleri:

Ekli dosyayı görüntüle 107935

İlk maçı zorlansak da kazandık, Münih, Alman disiplininden taviz vermedi... Club Brugge de ilk yarıyı 2-1 önde kapattı ve rakip 10 kişi... FB ve ATM maçlarından korkuyorum, zaten en yüksek oran FB'de ve kupon ona bakıyor diyebiliriz...

1629653213350.png

Oldukça para akıttığımız bir hafta oldu :A 2 yarışmacı da üstün şekilde performans gösterdiler ve işin sonucunda iyi para kazandılar. Tebrikler @Angelica ve @Tolstoyevski

VMYM 9.haftasıyla yarın başlıyor bizi takip etmeye devam ediiiiiiiiiiiiiiiiin....

Benim gibi yarışanı bulamazsınız siz :A
------

Ne ara 103 sayfa olduk 😱 @xdragxx :A
@Angelica ve @Tolstoyevski iyi iş çıkardılar :A

En iyi yarışmacınız benim anacım benim gibisini bulamazsınız :A