Ay kız sen ne kadar havalandın böyle. Para insanı gerçekten değiştiriyor@Emre Ozansoy @xemrexxx @Cervantes @EmreCan @Zeyno @The_Erinch
Ay kız sen ne kadar havalandın böyle. Para insanı gerçekten değiştiriyor@Emre Ozansoy @xemrexxx @Cervantes @EmreCan @Zeyno @The_Erinch
Ben kaçırmışım senin olduğun haftayı iyi bir sonuç aldın belli ki😉Benim gibi yarışanı bulamazsınız siz
------
En iyi yarışmacınız benim anacım benim gibisini bulamazsınız![]()
Ben kaçırmışım senin olduğun haftayı iyi bir sonuç aldın belli ki😉
Kız ne havalanması olanı söylüyorum hangi yarışmacıda benim kadar heyecanlandınız
500 bin aldı üstelik kendi kutusu sadece 1000 TL idi. Kaç kere risk aldıBen kaçırmışım senin olduğun haftayı iyi bir sonuç aldın belli ki😉
Kupon tuttu 😱 😱 VMYM'den kazandığım 150.000 Tl'yi böylelikle 372.000 TL'ye çıkarmış oldumAsıl stres şimdi başlıyor... Forum yarışması Var Mısın Yok Musun (VMYM)'ndan kazandığım 150.000 TL'yi bütçe olarak ayırdım ve büyük ödül olan 500.000 TL'ye kuponlarla ulaşmayı hedefliyorum tatmin olmadığım için ödülden... Umarım ava giderken avlanmayız, eldeki bulgurdan da olmayız... İlk kupon olarak 50.000'lik kupon yaptım, 5 maç ve bugün günlerden şanlı Fenerbahçe... Çok korkuyorum çokk... Kazanırsam 272.000 TL gelecek ve kasadaki 100.000 TL ile birlikte paramız 372.000 TL'ye çıkacak... Kaybedersek 50.000 TL gümleyecek ve bir darbe daha alacağız...
![]()
Maç saatleri:
Ekli dosyayı görüntüle 107935
IBAN atıyorum.Kupon tuttu 😱 😱 VMYM'den kazandığım 150.000 Tl'yi böylelikle 372.000 TL'ye çıkarmış oldum![]()
@Dosi @12.Adam @Cervantes @xdragxx @Emre Ozansoy @emreemreu @bazinga @Gerekli24 @EmreCan @serhatt @Maskeli Fedai @The_Erinch @pompy @Araf @DarkLegenD
Maskesi düştüKız ne havalanması olanı söylüyorum hangi yarışmacıda benim kadar heyecanlandınız
SS ile sabit öğleden sonra atmışım@Tolstoyevski şaka yapmıyorsunuz değil mi? 😱
IBAN atıyorum.![]()
Canımmm kasa masa anlamam İBAN yolluyoruz @serhattSS ile sabit öğleden sonra atmışım
Daha değil... Kasayı 500.000 TL'ye çıkarmadan 5 kuruş yok, çıkarayım o zaman yollarsınız İbanları@Cervantes @EmreCan @Dosi
kendine oklova,2 tane düdüklü tencere,3 tane kek kalıbı, tansiyon aleti,gözlük,baston almışAy kız sen ne kadar havalandın böyle. Para insanı gerçekten değiştiriyor@Emre Ozansoy @xemrexxx @Cervantes @EmreCan @Zeyno @The_Erinch
Eğer sonraki iddiada tüm parayı kaybedersen ben ZeyTV 'ye icra yollar, paramı alırım.SS ile sabit öğleden sonra atmışım
Daha değil... Kasayı 500.000 TL'ye çıkarmadan 5 kuruş yok, çıkarayım o zaman yollarsınız İbanları@Cervantes @EmreCan @Dosi
500.000 alanlara bile bu kadar para ver demedilerSS ile sabit öğleden sonra atmışım
kalk kalk kalk gidiyoruz @Tolstoyevski basmaya..bu iş ıban ile olmazAynen @Tolstoyevski nin şansının dönmesini bekleyemem bir kez daha.![]()
kızzz pintiii pintiiii... gömü yapıyor... yastık altı hepsi... @xemrexxx @Zeyno @Emre Ozansoy @Alos @EmreCan500.000 ile bence çok daha fazlasını aldı![]()