Zey TV 🍒 benim üstüme. @Tolstoyevski 'ye resmi yoldan ulaşamazsın öyleEğer sonraki iddiada tüm parayı kaybedersen ben ZeyTV 'ye icra yollar, paramı alırım. @Dosi
Zey TV 🍒 benim üstüme. @Tolstoyevski 'ye resmi yoldan ulaşamazsın öyleEğer sonraki iddiada tüm parayı kaybedersen ben ZeyTV 'ye icra yollar, paramı alırım. @Dosi
Ben çıktım bile yola.kalk kalk kalk gidiyoruz @Tolstoyevski basmaya..bu iş ıban ile olmaz
------
kızzz pintiii pintiiii... gömü yapıyor... yastık altı hepsi... @xemrexxx @Zeyno @Emre Ozansoy @Alos @EmreCan
oda doğru ..3857294723984298 tane dizi; 53827529783 sabah kuşağı 32895723859279572 öğlen kuşağı 8235729587 ikindi kuşağı derken... nasır tuttu kaba eti hareketsizlikden artık hiç kıpırdamazzz @Emre Ozansoy @Dosi @xemrexxx @EmreCan @Alos @CervantesBide en konforlusundan tuvalet sandalyesi aldı ya @The_Erinch onu unutmuşsun
Ekli dosyayı görüntüle 107965
Aynen @Tolstoyevski nin şansının dönmesini bekleyemem bir kez daha.
Eğer sonraki iddiada tüm parayı kaybedersen ben ZeyTV 'ye icra yollar, paramı alırım. @Dosi
500.000 alanlara bile bu kadar para ver demediler
kalk kalk kalk gidiyoruz @Tolstoyevski basmaya..bu iş ıban ile olmaz
------
kızzz pintiii pintiiii... gömü yapıyor... yastık altı hepsi... @xemrexxx @Zeyno @Emre Ozansoy @Alos @EmreCan
Kanal ortağı değil mi?Zey TV 🍒 benim üstüme. @Tolstoyevski 'ye resmi yoldan ulaşamazsın öyle
@Tolstoyevski gece yarısı evde tıkırtılar duyarsan tedirdin olma..rahat olBen çıktım bile yola.
Bu kadar aç gözlü olma sen zararlı çıkarsın.Halen tatmin olmadım daha, 150.000'i 372.000'e çıkarmış olabilirim ama hedefim önce 500.000 TL'yi... Sonra da 1 Milyon TL'yi görmek
Paranın gözü gerçekten körmüş... Hiç yetinmiyor, hırs yapıyor insan...
Bu memnuniyetsizlik bulaşıcı galiba @phoebebuffay @keremHalen tatmin olmadım daha, 150.000'i 372.000'e çıkarmış olabilirim ama hedefim önce 500.000 TL'yi... Sonra da 1 Milyon TL'yi görmek
Paranın gözü gerçekten körmüş... Hiç yetinmiyor, hırs yapıyor insan...
Söz olarak öyle ben kimseye güvenmem ve kendimden başkasını yazmam resmi olarak ama bizde söz senettir. Kanal ortağı gibi bol para veriyorum @TolstoyevskiKanal ortağı değil mi?
Bu kadar aç gözlü olma sen zararlı çıkarsın.
@Tolstoyevski gece yarısı evde tıkırtılar duyarsan tedirdin olma..rahat ol
@Tolstoyevski nin koynuna sızıcam yavaşça.@Tolstoyevski gece yarısı evde tıkırtılar duyarsan tedirdin olma..rahat ol
Plan hazır.... @Tolstoyevski Kasa şifrende 1905 dir senin@Tolstoyevski nin koynuna sızıcam yavaşça.
Aaa dilenciye sadaka mı veriyorsun sen be?500.000'i geçince 100.000'ini sizlere dağıtacağım şans getirsin diye @Cervantes @Dosi
Adaşım da hainlik görevini layığıyla ifa etmiş... Kendisini tebrik ve takdir ediyorum... @Sherlock @Tolstoyevski@Sherlock mavi dediğin kutudan 150 bin çıktı @Tolstoyevski seni son ikiye bırakıp senin kutuyu kendisine aldı ve dur hemen kıyak geçtim deme. Kendi kutusundan vazgeçti ve senin yüzünden 50 bin zarar yaptı. Yani yine yaktın onda 200.000 vardı @Maskeli Fedai @MEnes
Neyse ben @Tolstoyevski ' ye güveniyorum, parayı daha çok katlayacak. Ee para katlandıkça benim alacağım miktarda otomatikman artacak.Söz olarak öyle ben kimseye güvenmem ve kendimden başkasını yazmam resmi olarak ama bizde söz senettir. Kanal ortağı gibi bol para veriyorum @Tolstoyevski
100bin nedir @TolstoyevskiAaa dilenciye sadaka mı veriyorsun sen be?