Yok be, Düm Tek Tek söylemişti O Ses Türkiye'de. Olur da kullanırsan onu koy.Aaa deli oğlan mı söylüyormuş o
Yok be, Düm Tek Tek söylemişti O Ses Türkiye'de. Olur da kullanırsan onu koy.Aaa deli oğlan mı söylüyormuş o
Delirdin mi anacım sen. 😱 Sondan 1. olmak için iyi hamle.Yok be, Düm Tek Tek söylemişti O Ses Türkiye'de. Olur da kullanırsan onu koy.
Ne sondan 1. olması? Songül ve Ertuğrul ile kazandığın final puanını geçen haftanın ardından tekrar alırsın.Delirdin mi anacım sen. 😱 Sondan 1. olmak için iyi hamle.
Enis'in sesi güzel değil, gerçi ün kazanıyor ses değil de.Ne sondan 1. olması? Songül ve Ertuğrul ile kazandığın final puanını geçen haftanın ardından tekrar alırsın.
All Star olursa seni de Sezen'le bekliyoruz artık.Bu haftaki şarkılar güzel, şu ana kadar puan vermekte en çok zorlandığım hafta oldu
Rakiplere bakılırsa öyle olacak gibi zaten @phoebebuffay
Size inat sonraki şarkılarımda da çok iyi gidip final puanları toplamaya devam edeceğim. @keremRakiplere bakılırsa öyle olacak gibi zaten @phoebebuffay
Onun sahibi başka1 olmasın bari
Geliyormuş haftaya. Kendisiyle maNga-mvö final planları yapmıştık. Bir rockçı ve mvöcü olarak desteklerini bekliyoruz bu yolda...maNga gizli favori. Sahibi @Ahmed yok. Bu dezavantaj
Size inat sonraki şarkılarımda da çok iyi gidip final puanları toplamaya devam edeceğim. @kerem
MvÖ şaşırtmıyor değil gerçekten. Final puanlarını alacağını asla düşünmezdim. Hala eski foruma göre düşündüğüm içindir sanırım. Yine de her ne kadar Eurovision şarkısı olsa bile Deli 10. haftadan sonra kullanılacak bir şarkı değil. Herkese hitap etmiyor çünkü.Rakiplere bakılırsa öyle olacak gibi zaten @phoebebuffay
Ban süresinin kısaltılmasını istedim ama oralı olunmadı hiç. Haftaya geliyor ama.maNga gizli favori. Sahibi @Ahmed yok. Bu dezavantaj
Sana göre Sevda Çiçeği'nin de elenme riski vardı zaten.MvÖ şaşırtmıyor değil gerçekten. Final puanlarını alacağını asla düşünmezdim. Hala eski foruma göre düşündüğüm içindir sanırım. Yine de her ne kadar Eurovision şarkısı olsa bile Deli 10. haftadan sonra kullanılacak bir şarkı değil. Herkese hitap etmiyor çünkü.
Şarkın güzeldi recaba rağmenŞimdilik bir liste hazırladım ama güzel oldu. Değiştirmem galiba. Bu hafta şarkıların hepsi çok iyi olmadığı için rahatlıkla ayrım yaptım. Bu arada artık 10'dan başladığımız için maalesef kimseye düşük verince üzülemiyorum çünkü düşük gördüğüm puanlar artık fena değil hatta iyi.
Ben 3 kere mi ne dinledim @kerem'den beklemememe rağmen güzel olmuş. Tabi burada önemli olan şarkının efsaneliği.Şarkın güzeldi recaba rağmen
Bakalım bu hafta neler olacak çok ilginç bir bölüm geliyor gibiBen 3 kere mi ne dinledim @kerem'den beklemememe rağmen güzel olmuş. Tabi burada önemli olan şarkının efsaneliği.
Heyecan bol, final puanı bekliyorum ama alır mıyım almaz mıyım Şarkımdan dolayı tam kestiremiyorum maalesefBakalım bu hafta neler olacak çok ilginç bir bölüm geliyor gibi