eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 9. Hafta

Bu haftaki şarkılar güzel, şu ana kadar puan vermekte en çok zorlandığım hafta oldu :pala:

Size inat sonraki şarkılarımda da çok iyi gidip final puanları toplamaya devam edeceğim. :Z @kerem
Rakiplere bakılırsa öyle olacak gibi zaten :A @phoebebuffay
MvÖ şaşırtmıyor değil gerçekten. Final puanlarını alacağını asla düşünmezdim. Hala eski foruma göre düşündüğüm içindir sanırım. :A Yine de her ne kadar Eurovision şarkısı olsa bile Deli 10. haftadan sonra kullanılacak bir şarkı değil. Herkese hitap etmiyor çünkü. :A
------

maNga gizli favori. Sahibi @Ahmed yok. Bu dezavantaj :(
Ban süresinin kısaltılmasını istedim ama oralı olunmadı hiç. Haftaya geliyor ama. :A

MvÖ şaşırtmıyor değil gerçekten. Final puanlarını alacağını asla düşünmezdim. Hala eski foruma göre düşündüğüm içindir sanırım. :A Yine de her ne kadar Eurovision şarkısı olsa bile Deli 10. haftadan sonra kullanılacak bir şarkı değil. Herkese hitap etmiyor çünkü. :A
Sana göre Sevda Çiçeği'nin de elenme riski vardı zaten. :A

Şimdilik bir liste hazırladım ama güzel oldu. :A Değiştirmem galiba. :A Bu hafta şarkıların hepsi çok iyi olmadığı için rahatlıkla ayrım yaptım. Bu arada artık 10'dan başladığımız için maalesef kimseye düşük verince üzülemiyorum çünkü düşük gördüğüm puanlar artık fena değil hatta iyi. :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Şimdilik bir liste hazırladım ama güzel oldu. :A Değiştirmem galiba. :A Bu hafta şarkıların hepsi çok iyi olmadığı için rahatlıkla ayrım yaptım. Bu arada artık 10'dan başladığımız için maalesef kimseye düşük verince üzülemiyorum çünkü düşük gördüğüm puanlar artık fena değil hatta iyi. :A
Şarkın güzeldi recaba rağmen:A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl