Emre Ozansoy
Moderatör
Devamı gelmediİlk bölümü izliyorum şuan. Sonlardayım. Keyifli bir diziymiş.
Burak ile Burcu'yu yakıştırdım ama olmaz kesin![]()
Eee Zümrüt kimle didişecek bu arada Ozan'ın babası da sağ çıkarsa şaşmam sanki Zümrüt aldatılmış hissine kapıldım dün kü sahne deMenekşe'nin depresyonlu hali Zümrüt'ü bile etkiledi.![]()
Ben hayatımda şu fragmanın rezilliğinde başka bir fragman görmüyorum. Romantik komedi dizisinin bir fragmanı resmen Akrep fragmanı gibi olmuş. Romantiği neyse de, insan MenZüm'lü bir ön izlemeyi çok isterdim bu rezilliği kapatır en azından.
O sadece bir örnekti, Çınar, Ozan'ı döver, o adamın oğlu olduğu ortaya çıkar, babasının hisselerini alır, artık toplantıda o başkanlık yapar, Esra'nın stajını bitirip işe alır vb. dram dizisi fragmanı gibi işte, normal mi bu fragman?Neresi akrep fragmanı gibi yahu
Sana katılıyorum bir bölümde herşey bu kadar mı tepetaklak olur ya kendimi karmaşık bir şeyin ortasında hissettim resmen İnşallah sıkıcı bölümler gelmiyordurBen hayatımda şu fragmanın rezilliğinde başka bir fragman görmüyorum. Romantik komedi dizisinin bir fragmanı resmen Akrep fragmanı gibi olmuş. Romantiği neyse de, insan MenZüm'lü bir ön izlemeyi çok isterdim bu rezilliği kapatır en azından.
Şunları teker teker yapsalar olmaz mıydı Çağla'nın da onlsrı görmesi var tabii iki kardeş birleşip onları ayırmanın yollarını da ararlarsa hiç şaşmamO sadece bir örnekti, Çınar, Ozan'ı döver, o adamın oğlu olduğu ortaya çıkar, babasının hisselerini alır, artık toplantıda o başkanlık yapar, Esra'nın stajını bitirip işe alır vb. dram dizisi fragmanı gibi işte, normal mi bu fragman?
Zamanında izlemediğin için bilmezsin, Ferda da gelmişti böyle Emgen soyadını alarak yönetim kuruluna. :,)
Maalesef dizi entrika-dram gibi olacak diye korkuyorum. Umarım reyting için hemen geçiştiriverirler.Sana katılıyorum bir bölümde herşey bu kadar mı tepetaklak olur ya kendimi karmaşık bir şeyin ortasında hissettim resmen İnşallah sıkıcı bölümler gelmiyordur
Şunları teker teker yapsalar olmaz mıydı Çağla'nın da onlsrı görmesi var tabii iki kardeş birleşip onları ayırmanın yollarını da ararlarsa hiç şaşmam![]()