Emre Ozansoy
Moderatör
Artık puanlarımı açıklasan da rahat hesap yapsam diyorumRakiplerinini puanlarına göz gezdir bi'. Sevin bence.![]()
Sen gel dedin şimdi de yüzsüz diyorsun, bir daha ki sonuç gecelerine gelmem o zaman.Etmişti zaten ama yüzü yok hala burada.@slhttnmtl
Durumun altında bile sonbaharı daha sevdiğimi yazmıştım, görmemişsin sanırım.U dönüşü yapma![]()
Seni en sona bıraktık...Artık puanlarımı açıklasan da rahat hesap yapsam diyorum![]()
Keşke rock yerine basit pop şarkılarını tercih eden @Maskeli Fedai için de aynısını diyebilseydin.Oylarım çalınmış... @MasacRE
Tipsiz olmasını geçtim, eh işte olmasını geçtim. Sinem Gedik ve İntizar'ı da geçtim. Yani bu adam her şeyi yok olursa güzel oluyor.Hem tip olarak, hem ses olarak baya güzel.@Çiğdem
Hesabı ben yapıyorum zaten? Sen otur olacakları izle.Artık puanlarımı açıklasan da rahat hesap yapsam diyorum![]()
@Maskeli Fedai Oyları açıklandımı 😱Keşke rock yerine basit pop şarkılarını tercih eden @Maskeli Fedai için de aynısını diyebilseydin.![]()
Tipsiz olmasını geçtim, eh işte olmasını geçtim. Sinem Gedik ve İntizar'ı da geçtim. Yani bu adam her şeyi yok olursa güzel oluyor.![]()
Bu yaz sevdiğini anti yaza baş kaldırdığın gerçeğini değiştirmiyorDurumun altında bile sonbaharı daha sevdiğimi yazmıştım, görmemişsin sanırım.![]()
O da iyi. Geçen sene Burak ile yayın açtıklarında sempati duymaya başladım.