Emre Ozansoy
Moderatör
Hem tip olarak, hem ses olarak baya güzel. @ÇiğdemBuna güzel deme rica ederim.
Hem tip olarak, hem ses olarak baya güzel. @ÇiğdemBuna güzel deme rica ederim.
Artık puanlarımı açıklasan da rahat hesap yapsam diyorumRakiplerinini puanlarına göz gezdir bi'. Sevin bence.
Sen gel dedin şimdi de yüzsüz diyorsun, bir daha ki sonuç gecelerine gelmem o zaman.Etmişti zaten ama yüzü yok hala burada. @slhttnmtl
Durumun altında bile sonbaharı daha sevdiğimi yazmıştım, görmemişsin sanırım.U dönüşü yapma
Seni en sona bıraktık...Artık puanlarımı açıklasan da rahat hesap yapsam diyorum
Keşke rock yerine basit pop şarkılarını tercih eden @Maskeli Fedai için de aynısını diyebilseydin.Oylarım çalınmış... @MasacRE
Tipsiz olmasını geçtim, eh işte olmasını geçtim. Sinem Gedik ve İntizar'ı da geçtim. Yani bu adam her şeyi yok olursa güzel oluyor.Hem tip olarak, hem ses olarak baya güzel. @Çiğdem
Hesabı ben yapıyorum zaten? Sen otur olacakları izle.Artık puanlarımı açıklasan da rahat hesap yapsam diyorum
@Maskeli Fedai Oyları açıklandımı 😱Keşke rock yerine basit pop şarkılarını tercih eden @Maskeli Fedai için de aynısını diyebilseydin.
Tipsiz olmasını geçtim, eh işte olmasını geçtim. Sinem Gedik ve İntizar'ı da geçtim. Yani bu adam her şeyi yok olursa güzel oluyor.
Sandal evet @slhttnmtlMustafa.
Yolda. @Maskeli Fedai@Maskeli Fedai Oyları açıklandımı 😱
Bu yaz sevdiğini anti yaza baş kaldırdığın gerçeğini değiştirmiyorDurumun altında bile sonbaharı daha sevdiğimi yazmıştım, görmemişsin sanırım.
O da iyi. Geçen sene Burak ile yayın açtıklarında sempati duymaya başladım.Sandal evet @slhttnmtl