Bu efsane nasıl harcandı şaşırıyorum ona.Teşekkürler @slhttnmtl kalitenin hakkını tam anlamıyla veren nadir kişilerden olmuşsun.![]()
Bu efsane nasıl harcandı şaşırıyorum ona.Teşekkürler @slhttnmtl kalitenin hakkını tam anlamıyla veren nadir kişilerden olmuşsun.![]()
Yaz mevsimi sevene ne yazık ki iyi puan vermiyorumTeşekkürler şimdiden o zaman.![]()
Evet, kork benden demiştim.@kerem oyları mı değiştirdi kafasına göre acaba? Yapar o, hiç şaşırmam.![]()
Bana 1 versen bile şaşırmıyorum artık alıştım.Verdiğim puana şaşırma o zaman@slhttnmtl
Tşk @slhttnmtl@slhttnmtl
11. MFÖ - Ali Desidero
10. Tarkan - Hüp
9. Teoman - Kupa Kızı ve Sinek Valesi
8. maNga & Yıldız Tilbe - Hani Biz
7. mor ve ötesi - Küçük Sevgilim
6. Pinhani - Yitirmeden
5. Serdar Ortaç - İsmi Lazım Değil
4. Candan Erçetin - Çapkın
3. Model - Bir Melek Vardı
2. Edis - Güzelliğine
1. Merve Özbey - Tebrikler
Umarım. Şimdilik gidecek kadar değil, ama ortadan kaybolabilirim.Bol bol antikor olur inşallah, istersen yat dinlen. Seni yormak istemem.![]()
Belim kaymış ondan bu puan gelmiş kusura bakmayınTarkan'la ilk defa 1 puan aldık sanırım bu hafta o derece mi sevmiyorsun Tarkan'ı@EmreCan
@Maskeli Fedai
Final puanı alabileceksin inşallah.
Ben yaz sevmiyorum ki tüm mevsimleri seviyorum, yaz daha az sevdiğim bile olabilir.Yaz mevsimi sevene ne yazık ki iyi puan vermiyorum![]()
Yok ya ben yanlış hatırlıyormuşum.@kerem oyları mı değiştirdi kafasına göre acaba? Yapar o, hiç şaşırmam.![]()
6 puan fena değil teşekkür ederim.@slhttnmtl
11. MFÖ - Ali Desidero
10. Tarkan - Hüp
9. Teoman - Kupa Kızı ve Sinek Valesi
8. maNga & Yıldız Tilbe - Hani Biz
7. mor ve ötesi - Küçük Sevgilim
6. Pinhani - Yitirmeden
5. Serdar Ortaç - İsmi Lazım Değil
4. Candan Erçetin - Çapkın
3. Model - Bir Melek Vardı
2. Edis - Güzelliğine
1. Merve Özbey - Tebrikler
Simit saraylarında çok çalmadığı için de olabilir.Belim kaymış ondan bu puan gelmiş kusura bakmayın@Maskeli Fedai
6 bugünkü mübaren sayın.6 puan fena değil teşekkür ederim.@slhttnmtl
Dün gece profile yazdığım mesajı almadın galibaBen yaz sevmiyorum ki tüm mevsimleri seviyorum, yaz daha az sevdiğim bile olabilir.![]()
Az kaldı stüdyodaki tüm kutuları topladım.Hazır bahane de hazırken hiç kaçırma. Kafasında kır o kutuyu.![]()