15 sene önce tek tük yemişim, bunların bahsettiği gibi Zeytin Baronu mu olacağım bunun yüzünden...
15 sene önce tek tük yemişim, bunların bahsettiği gibi Zeytin Baronu mu olacağım bunun yüzünden...
Olsun, yinede ömrümde yemedim dediğinde hiç tadına bakmamışsın sandım. Bakıp sevmişsin üstelik15 sene önce tek tük yemişim, bunların bahsettiği gibi Zeytin Baronu mu olacağım bunun yüzünden...![]()
Tamam...Bir insanın isminin Egones diye okunması bile mi yakışır be... Evet yakışıyor ve komik...![]()
Saul kim?Ulan tam şuna harika attım, dedim adaşıma bak be ne güzel sıvamış.Sonra alttaki, kan dondurucu ve gerçeklikten uzak mesajı gördüm…
Anla artık ben gelişmiş olan tost makinesiyim, sen eski modelsin, SAUL’sun…
Son ölü gömücü aragones...Eeee biz hem döveriz hem döveriz...Asla ve asla sevmeyiz... Tek işimizdir gömmek ve yok etmek...
Sever gibi gözüküp yine yok ederiz...
Gerçekleri sonraki mesajımda söyledim işte gerisi önemsiz...
![]()
Kolonya mı lan bu...O mesajında yazanlar külliyen yalan.Artık eski model olduğunu kabul et…
Yoldaşımız kabullenememe problemi yaşıyor yoldaşlarım, hemen zeytin getirin kendine gelsin… @Maskeli Fedai @MasacRE
Tostçu Erol...İşte bu beee... Daha iyi bir sıva olamazdı...
------
Ben en doğrusunu ve en uygununu bildiğim için senin dediğin hiç bir şey benim literatürümde gerçek olarak kabul edilemez...En kaliteli ve sağlam Tost Makinesi benim...
![]()
@Angelica abla bol şanslar dilerim. Umarım büyük ödülü alırsın🤗😊
Yapmadığım için olabilir mi?@xdragxx daha kurayı görmedim?![]()
Teşekkürler bilgi içinYapmadığım için olabilir mi?
Yarışmaya var daha relaksssssssTeşekkürler bilgi için
Aynen. Zaten benide ziyarete gelecekler geçmiş olsun içinYarışmaya var daha relaksssssss
Angelica için uygun olur mu ama ona da sor biAynen. Zaten benide ziyarete gelecekler geçmiş olsun için
Gelirim kalktıklarında. En geç 21 başlarız![]()
O zaten o saati dediAngelica için uygun olur mu ama ona da sor bi![]()
21.00 gibi başlayacak galiba
Ben 20.00 - 21.00 arası 1. Part olacak, kalan kutular yarın açılacak sandım başlıktan.21.00 gibi başlayacak galiba![]()
Ben de öyle sanmıştımBen 20.00 - 21.00 arası 1. Part olacak, kalan kutular yarın açılacak sandım başlıktan.İyi bari kaçırmadan yetiştim.
O zaten o saati dedi
------
Erken gelirim yinedeyazarım
Angelica için uygun olur mu ama ona da sor bi![]()
Dosi'ye yazsana bir twitterdan.Geldim şuan müsaitim bir saatten fazla müsait olurum sonra abimler uğrayacak o zaman kadar yarışayım isterseniz
------
Gel fatihim gel bana destek ol kuzum
------
ben 9 gibi dedim ama şuan müsaitim siz bilirsiniz![]()
Dosi'ye yazsana bir twitterdan.
Tamam başlatalım. @xdragxx sen başlat bi 15 dakkikaya ben devralırımGeldim şuan müsaitim bir saatten fazla müsait olurum sonra abimler uğrayacak o zaman kadar yarışayım isterseniz
------
Gel fatihim gel bana destek ol kuzum
------
ben 9 gibi dedim ama şuan müsaitim siz bilirsiniz![]()