Ne iftirası, haftalar önce ki vukuatlarını ne çabuk unuttunİftiranın da bu kadarı, bana engel olacak adam anasından doğmamış daha.Yıkarım o stüdyoyu istesem baışnıza.
![]()
------
Sen asıl erkencisinHiç göremiyoruz...
Ne iftirası, haftalar önce ki vukuatlarını ne çabuk unuttunİftiranın da bu kadarı, bana engel olacak adam anasından doğmamış daha.Yıkarım o stüdyoyu istesem baışnıza.
![]()
Sen asıl erkencisinHiç göremiyoruz...
Yooo ben her sabah 9'da burda olurum kiNe iftirası, haftalar önce ki vukuatlarını ne çabuk unuttun
------
Sen asıl erkencisindaha 2 saatin vardı
![]()
Yarın görüşürüz o zamanYooo ben her sabah 9'da burda olurum ki
Evet ne kadar kan dondurucu ve tüyler ürpertici iki insan olduğumuzu biliyorsun...Yok, hafızamı etkilemedi çok şükür
Her şeye rağmen? Ne o her kötü şey
Sizi tanıyorum çünkü![]()
Ok ok kesin gelirsin.Yarın görüşürüz o zamangerçi ben tam o saatte bir toplantıda olacağım ama bakarım onlinemsin
![]()
Sizin saatle 08.00-08.30 gibi yolum düşer forumaOk ok kesin gelirsin.
Hadi bakalım..Sizin saatle 08.00-08.30 gibi yolum düşer foruma![]()
Çünkü alarm beni 08.00 geçe uyandıracakHadi bakalım..
İki ayrı kategori aslında ama çok şey yapmayayımEvet ne kadar kan dondurucu ve tüyler ürpertici iki insan olduğumuzu biliyorsun...![]()
Anca alarmla uyanırsın zatennnnÇünkü alarm beni 08.00 geçe uyandıracak(bizde 7 sizde 8)
------
İki ayrı kategori aslında ama çok şey yapmayayım![]()
Yani?Anca alarmla uyanırsın zatennnn
O da doğru ayrı ayrı değerlendirmek lazım tüm bu gömme işlemlerini...Çünkü alarm beni 08.00 geçe uyandıracak(bizde 7 sizde 8)
------
İki ayrı kategori aslında ama çok şey yapmayayım![]()
Ok ok benim kadar uyku düzenin olsa keşke..Yani?2 haftadır 10 kere uyandım. Bırakta artık iyi uyuyup alarm ile kalkayım
Sen onu bile yapmıyorsun bence![]()
Kendine haksızlık etme fazlaO da doğru ayrı ayrı değerlendirmek lazım tüm bu gömme işlemlerini...Ama biz ikisini de ayrı ayrı kapsayan mükemmel yaratıklarız...
@Sherlock
Ben forumdan çıkarken sen de online görünüyorsun daha ama sen benden en az 1 saat önce foruma dalmışsın ve kim bilir kaçta kalktın. Ben uyandıktan 15 dakika sonra geldim burayaOk ok benim kadar uyku düzenin olsa keşke..
Ben leş adaşımdan daha üst düzey bir seviyedeyim bu kategorilerde, ona mükemmel yaratık demem bana haksızlık oldu...Kendine haksızlık etme fazla(bundan ne anlarsan
)
Değil aslında amaBen leş adaşımdan daha üst düzey bir seviyedeyim bu kategorilerde, ona mükemmel yaratık demem bana haksızlık oldu...(Doğru anladığımı varsayıyorum..
) @Sherlock
Tamam işte benim düzenim daha iyiKendine haksızlık etme fazla(bundan ne anlarsan
)
------
Ben forumdan çıkarken sen de online görünüyorsun daha ama sen benden en az 1 saat önce foruma dalmışsın ve kim bilir kaçta kalktın. Ben uyandıktan 15 dakika sonra geldim burayadaha kahvaltı etmedim
Hahaha sen beni hep sıvarsın zaten kıyamazsın..Değil aslında amaşimdi yazarsam sıvamış olurum seni. Hiç gerek yok bunlara
![]()
Ne mutlu sana ozamanTamam işte benim düzenim daha iyi![]()
Tabi tabi ne demezsinHahaha sen beni hep sıvarsın zaten kıyamazsın..E düşününce sıvanmayacak bir adam da değilim şimdi yaani...
![]()
Vukuatlar değil iftira dediğim, beni güvenliğin engellemiş olması.Ne iftirası, haftalar önce ki vukuatlarını ne çabuk unuttun
------
Sen asıl erkencisindaha 2 saatin vardı
![]()
Hamdi Bey'e ulaşmaya çalışmıştın, ozamanlar tutmuştuk. Unuttun galibaVukuatlar değil iftira dediğim, beni güvenliğin engellemiş olması.![]()