Yada olmadı part yaparız canım. Yarın bir kısmı, kalanı Çarşamba 20-21 olur sorun değilOlur tamam birşey olmazsa eğer
------
@xdragxx yarın Part 1 yaparım
Son düzenleme:
Yada olmadı part yaparız canım. Yarın bir kısmı, kalanı Çarşamba 20-21 olur sorun değilOlur tamam birşey olmazsa eğer
Okeeey oluuurYada olmadı part yaparız canım. Yarın bir kısmı, kalanı Çarşamba 20-21 olur sorun değil
------
@xdragxx yarın Part 1 yaparım
Herkes memnun olsunOkeeey oluuur
HallederikkkHerkes memnun olsun
Sana zahmet kurayı ayarlarsın
O herifi stüdyoya almayız
Stüdyoyu basar bu seferO herifi stüdyoya almayız
Aynen. Disiplinsiz ve kötü örnek teşkil edenler katılamazO herifi stüdyoya almayız
Karşısında Halil, Kerem gibi cılızlar olmaz amaStüdyoyu basar bu sefer
Kesinlikle @serhatt kaç kere olay çıkarmak istemişti ve engel olmuşlardı @Maskeli FedaiKarşısında Halil, Kerem gibi cılızlar olmaz ama
@Dosi'nin tuttuğu güvenlik görevlileri fena...
Karşısında Halil, Kerem gibi cılızlar olmaz ama
@Dosi'nin tuttuğu güvenlik görevlileri fena...
Siz ikiniz çok tehlikelisiniz çok.. Her şey hesaplanmış, bütün önlemler alınmış demekKesinlikle @serhatt kaç kere olay çıkarmak istemişti ve engel olmuşlardı @Maskeli Fedai
Kerem zeki adammış Saf biri olsa karşılık verse şu anda bir gözü mordu %90Siz ikiniz çok tehlikelisiniz çok.. Her şey hesaplanmış, bütün önlemler alınmış demek
O adamlar bizim Kerem ve Halil'i de eğitmeli, adamlar fazla efendi..
Ben herzaman herşeyi çok önceden hesap eder planlar ve ona göre hareket ederim her türlü kriz ihtimaline karşı önlem vardırSiz ikiniz çok tehlikelisiniz çok.. Her şey hesaplanmış, bütün önlemler alınmış demek
O adamlar bizim Kerem ve Halil'i de eğitmeli, adamlar fazla efendi..
Bazıları hala diyor Kerem karşılık vermeyerek doğru olanı yaptı diye ahahahah Kerem nasıl dövsün Marcao'yu Tabi Marcao o hareketi Luyindama'ya yapamaz, bu da başka bir konuKerem zeki adammış Saf biri olsa karşılık verse şu anda bir gözü mordu %90
Aynen Marcao biraz gücüne yettiklerine yapıyorBazıları hala diyor Kerem karşılık vermeyerek doğru olanı yaptı diye ahahahah Kerem nasıl dövsün Marcao'yu Tabi Marcao o hareketi Luyindama'ya yapamaz, bu da başka bir konu
Hasan Şaş - Lugano ve Lincoln - Volkan ikilileri aklıma geliyor, gülüyorum şu anAynen Marcao biraz gücüne yettiklerine yapıyor
Lugano, Volkan gibi deli değil bu konularda
İftiranın da bu kadarı, bana engel olacak adam anasından doğmamış daha. Yıkarım o stüdyoyu istesem baışnıza.Kesinlikle @serhatt kaç kere olay çıkarmak istemişti ve engel olmuşlardı @Maskeli Fedai
Sanki bu saatlerde hiç foruma gelmiyorum 😱Vaaay kimleeer burdaaaaa @Dosi
Hiç göremiyoruz...Sanki bu saatlerde hiç foruma gelmiyorum 😱
Artık 7-8 gibi de olacağım. Düzen değişiyor