Ne iftirası, haftalar önce ki vukuatlarını ne çabuk unuttunİftiranın da bu kadarı, bana engel olacak adam anasından doğmamış daha. Yıkarım o stüdyoyu istesem baışnıza.
------
Sen asıl erkencisin daha 2 saatin vardıHiç göremiyoruz...
Ne iftirası, haftalar önce ki vukuatlarını ne çabuk unuttunİftiranın da bu kadarı, bana engel olacak adam anasından doğmamış daha. Yıkarım o stüdyoyu istesem baışnıza.
Sen asıl erkencisin daha 2 saatin vardıHiç göremiyoruz...
Yooo ben her sabah 9'da burda olurum kiNe iftirası, haftalar önce ki vukuatlarını ne çabuk unuttun
------
Sen asıl erkencisin daha 2 saatin vardı
Yarın görüşürüz o zaman gerçi ben tam o saatte bir toplantıda olacağım ama bakarım onlinemsinYooo ben her sabah 9'da burda olurum ki
Evet ne kadar kan dondurucu ve tüyler ürpertici iki insan olduğumuzu biliyorsun...Yok, hafızamı etkilemedi çok şükür
Her şeye rağmen? Ne o her kötü şey
Sizi tanıyorum çünkü
Ok ok kesin gelirsin.Yarın görüşürüz o zaman gerçi ben tam o saatte bir toplantıda olacağım ama bakarım onlinemsin
Sizin saatle 08.00-08.30 gibi yolum düşer forumaOk ok kesin gelirsin.
Hadi bakalım..Sizin saatle 08.00-08.30 gibi yolum düşer foruma
Çünkü alarm beni 08.00 geçe uyandıracak (bizde 7 sizde 8)Hadi bakalım..
İki ayrı kategori aslında ama çok şey yapmayayımEvet ne kadar kan dondurucu ve tüyler ürpertici iki insan olduğumuzu biliyorsun...
Anca alarmla uyanırsın zatennnnÇünkü alarm beni 08.00 geçe uyandıracak (bizde 7 sizde 8)
------
İki ayrı kategori aslında ama çok şey yapmayayım
Yani? 2 haftadır 10 kere uyandım. Bırakta artık iyi uyuyup alarm ile kalkayımAnca alarmla uyanırsın zatennnn
O da doğru ayrı ayrı değerlendirmek lazım tüm bu gömme işlemlerini... Ama biz ikisini de ayrı ayrı kapsayan mükemmel yaratıklarız... @SherlockÇünkü alarm beni 08.00 geçe uyandıracak (bizde 7 sizde 8)
------
İki ayrı kategori aslında ama çok şey yapmayayım
Ok ok benim kadar uyku düzenin olsa keşke..Yani? 2 haftadır 10 kere uyandım. Bırakta artık iyi uyuyup alarm ile kalkayım
Sen onu bile yapmıyorsun bence
Kendine haksızlık etme fazla (bundan ne anlarsan )O da doğru ayrı ayrı değerlendirmek lazım tüm bu gömme işlemlerini... Ama biz ikisini de ayrı ayrı kapsayan mükemmel yaratıklarız... @Sherlock
Ben forumdan çıkarken sen de online görünüyorsun daha ama sen benden en az 1 saat önce foruma dalmışsın ve kim bilir kaçta kalktın. Ben uyandıktan 15 dakika sonra geldim buraya daha kahvaltı etmedimOk ok benim kadar uyku düzenin olsa keşke..
Ben leş adaşımdan daha üst düzey bir seviyedeyim bu kategorilerde, ona mükemmel yaratık demem bana haksızlık oldu... (Doğru anladığımı varsayıyorum.. ) @SherlockKendine haksızlık etme fazla (bundan ne anlarsan )
Değil aslında ama şimdi yazarsam sıvamış olurum seni. Hiç gerek yok bunlaraBen leş adaşımdan daha üst düzey bir seviyedeyim bu kategorilerde, ona mükemmel yaratık demem bana haksızlık oldu... (Doğru anladığımı varsayıyorum.. ) @Sherlock
Tamam işte benim düzenim daha iyiKendine haksızlık etme fazla (bundan ne anlarsan )
------
Ben forumdan çıkarken sen de online görünüyorsun daha ama sen benden en az 1 saat önce foruma dalmışsın ve kim bilir kaçta kalktın. Ben uyandıktan 15 dakika sonra geldim buraya daha kahvaltı etmedim
Hahaha sen beni hep sıvarsın zaten kıyamazsın.. E düşününce sıvanmayacak bir adam da değilim şimdi yaani...Değil aslında ama şimdi yazarsam sıvamış olurum seni. Hiç gerek yok bunlara
Ne mutlu sana ozamanTamam işte benim düzenim daha iyi
Tabi tabi ne demezsin egonesHahaha sen beni hep sıvarsın zaten kıyamazsın.. E düşününce sıvanmayacak bir adam da değilim şimdi yaani...
Vukuatlar değil iftira dediğim, beni güvenliğin engellemiş olması.Ne iftirası, haftalar önce ki vukuatlarını ne çabuk unuttun
------
Sen asıl erkencisin daha 2 saatin vardı
Hamdi Bey'e ulaşmaya çalışmıştın, ozamanlar tutmuştuk. Unuttun galibaVukuatlar değil iftira dediğim, beni güvenliğin engellemiş olması.