Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 8.Hafta 🍒

Bir insanın isminin Egones diye okunması bile mi yakışır be... Evet yakışıyor ve komik... :A
Tamam... :A
Ulan tam şuna harika attım, dedim adaşıma bak be ne güzel sıvamış. :A Sonra alttaki, kan dondurucu ve gerçeklikten uzak mesajı gördüm… :A Anla artık ben gelişmiş olan tost makinesiyim, sen eski modelsin, SAUL’sun…
Saul kim? :A
Eeee biz hem döveriz hem döveriz... :A Asla ve asla sevmeyiz... Tek işimizdir gömmek ve yok etmek... :A Sever gibi gözüküp yine yok ederiz... :A Gerçekleri sonraki mesajımda söyledim işte gerisi önemsiz... :A
Son ölü gömücü aragones... :A
O mesajında yazanlar külliyen yalan. :A Artık eski model olduğunu kabul et… :A Yoldaşımız kabullenememe problemi yaşıyor yoldaşlarım, hemen zeytin getirin kendine gelsin… @Maskeli Fedai @MasacRE
Kolonya mı lan bu...:A
İşte bu beee... Daha iyi bir sıva olamazdı... :bhr:
------

Ben en doğrusunu ve en uygununu bildiğim için senin dediğin hiç bir şey benim literatürümde gerçek olarak kabul edilemez... :A En kaliteli ve sağlam Tost Makinesi benim... :A
Tostçu Erol... :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
O zaten o saati dedi :A
------

Erken gelirim yinede :A yazarım

Geldim şuan müsaitim bir saatten fazla müsait olurum sonra abimler uğrayacak o zaman kadar yarışayım isterseniz :D
------

Ee nerede bu millet? :A Her ne kadar @Dosi artık beni istemese de yarışmada, ben yerimi aldım. :Z

Gel fatihim gel bana destek ol kuzum :A
------

Angelica için uygun olur mu ama ona da sor bi :A

ben 9 gibi dedim ama şuan müsaitim siz bilirsiniz :D

Geldim şuan müsaitim bir saatten fazla müsait olurum sonra abimler uğrayacak o zaman kadar yarışayım isterseniz :D
------

Gel fatihim gel bana destek ol kuzum :A
------

ben 9 gibi dedim ama şuan müsaitim siz bilirsiniz :D
Tamam başlatalım. @xdragxx sen başlat bi 15 dakkikaya ben devralırım