Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 8.Hafta 🍒

Ne mutlu sana ozaman :A
Dışarda aşırı yağmur var. Daha uyuyasım var ama 1 saat sonra dışarda olmam gerekiyor. Yağmurluklara kuşanırım artık :A
------

Tabi tabi ne demezsin :bhr: egones:A
Bir insanın isminin Egones diye okunması bile mi yakışır be... Evet yakışıyor ve komik... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
O da doğru ayrı ayrı değerlendirmek lazım tüm bu gömme işlemlerini... :A Ama biz ikisini de ayrı ayrı kapsayan mükemmel yaratıklarız... :A @Sherlock
Ulan tam şuna harika attım, dedim adaşıma bak be ne güzel sıvamış. :A Sonra alttaki, kan dondurucu ve gerçeklikten uzak mesajı gördüm… :A Anla artık ben gelişmiş olan tost makinesiyim, sen eski modelsin, SAUL’sun…
Ben leş adaşımdan daha üst düzey bir seviyedeyim bu kategorilerde, ona mükemmel yaratık demem bana haksızlık oldu... :A (Doğru anladığımı varsayıyorum.. :A ) @Sherlock

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
Ulan tam şuna harika attım, dedim adaşıma bak be ne güzel sıvamış. :A Sonra alttaki, kan dondurucu ve gerçeklikten uzak mesajı gördüm… :A Anla artık ben gelişmiş olan tost makinesiyim, sen eski modelsin, SAUL’sun…
Eeee biz hem döveriz hem döveriz... :A Asla ve asla sevmeyiz... Tek işimizdir gömmek ve yok etmek... :A Sever gibi gözüküp yine yok ederiz... :A Gerçekleri sonraki mesajımda söyledim işte gerisi önemsiz... :A

Eeee biz hem döveriz hem döveriz... :A Asla ve asla sevmeyiz... Tek işimizdir gömmek ve yok etmek... :A Sever gibi gözüküp yine yok ederiz... :A Gerçekleri sonraki mesajımda söyledim işte gerisi önemsiz... :A
O mesajında yazanlar külliyen yalan. :A Artık eski model olduğunu kabul et… :A Yoldaşımız kabullenememe problemi yaşıyor yoldaşlarım, hemen zeytin getirin kendine gelsin… @Maskeli Fedai @MasacRE

Aynen aynen. Bu konuda destekliyorum ve bu işi en iyi sen yapıyorsun :bhr:
İşte bu beee... Daha iyi bir sıva olamazdı... :bhr:
------

O mesajında yazanlar külliyen yalan. :A Artık eski model olduğunu kabul et… :A Yoldaşımız kabullenememe problemi yaşıyor yoldaşlarım, hemen zeytin getirin kendine gelsin… @Maskeli Fedai @MasacRE
Ben en doğrusunu ve en uygununu bildiğim için senin dediğin hiç bir şey benim literatürümde gerçek olarak kabul edilemez... :A En kaliteli ve sağlam Tost Makinesi benim... :A

İşte bu beee... Daha iyi bir sıva olamazdı... :bhr:
------

Ben en doğrusunu ve en uygununu bildiğim için senin dediğin hiç bir şey benim literatürümde gerçek olarak kabul edilemez... :A En kaliteli ve sağlam Tost Makinesi benim... :A
Zeytin yemekten bozulmuşsun sen artık. :A Mantıklı ve gerçekçi düşünemiyorsun, sayın Gs’li dostum ne yapsak düzelir yoldaşımız… @Maskeli Fedai

Zeytin yemekten bozulmuşsun sen artık. :A Mantıklı ve gerçekçi düşünemiyorsun, sayın Gs’li dostum ne yapsak düzelir yoldaşımız… @Maskeli Fedai
Ulan ömrümde ağzıma sürmediğim bir besin maddesinin ülke tedarikçisi yaptınız beni, bak altı dolu olsun diye boşa demiyorum burada... :A Zeytin'i yemem bile gerçek hayatta... :A

Yok gerçekten yemedim, hiç sevmiyorum zeytin... :A Hatta nasıl zeytin yemezsin, zeytin yemeyen insan mı olur gibi tepkiler alıyorum her kahvaltı sofrasında... :A
Bir gerçek ille daha karşılaştık...
Ben fazla yemem ama çekirdeksiz olanını duruma koymayı (yenilen durum:A ) veya patates salatasına süslüyip yemeyi severim :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
Bir gerçek ille daha karşılaştık...
Ben fazla yemem ama çekirdeksiz olanını duruma koymayı (yenilen durum:A ) veya patates salatasına süslüyip yemeyi severim :A
Benim genel olarak zeytinle pek işim olmaz. 1 tane zeytin türünü çok sevdim, o da Balıkesir'deki sert ve pürüzsüz bir kabuğu vardı. O zeytin türünü 10 15 yıl önce yemiştim ve sevmiştim ama ondan sonra da hiç alınmadı o zeytinden zaten... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Benim genel olarak zeytinle pek işim olmaz. 1 tane zeytin türünü çok sevdim, o da Balıkesir'deki sert ve pürüzsüz bir kabuğu vardı. O zeytin türünü 10 15 yıl önce yemiştim ve sevmiştim ama ondan sonra da hiç alınmadı o zeytinden zaten... :A
Hani ömründe hiç yenilmemişti? :A
@Maskeli Fedai