Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 8.Hafta 🍒

Meses de geldi maç sayfasına. @Maskeli Fedai şakacı oda bende şakacıyımdır. burda dizi sever grupları var arkadaş olmuşlar.bide futboldan ben anlamam futbol arkadaş grupları var burda.bende dizi sevenler grubundayım bide nostaljı sevenler grubundayım.o yüzden pek iletişim ollmuyor bana göre.
Ben müzik, spor, yarışma heryerdeyim :A çok dizi takip etmiyorum ama hakimim ve orda da yazıyorum :A

• Harika
Reactions: Doğan
Yok kuzum bu yarışma bana heyecan yaptırıyor minnoş yaşlı kalbim dayanmaz benim bu heyecana :A
Yarışmacı olmayacaksın :A sadece kutu açan :A @The_Erinch başta seyirci olayım dedi. Çaktırmadan kutu açan yaptık sonra nezaman yarışacam deyip yarıştı ve yinede kutu açan oldu :A
------

Anlamam ben futboldan maççdan sen gel nostaljı gruplara dizi, sayfalarına bendede sohbett çook kardeşim :A

Ben de nostaljiden anlamam :A
No panik, bu program sohbet için var :A burda konuşursunuz :A

Sen gel Fenerli ol :A Fener tayfada sohbet çok :A
Anlamam ben futboldan maççdan sen gel nostaljı gruplara dizi, sayfalarına bendede sohbett çook kardeşim :A
Ben müzik, spor, yarışma heryerdeyim :A çok dizi takip etmiyorum ama hakimim ve orda da yazıyorum :A
Ben sadece televizyon dizi olsun yeter
------

Yarışmacı olmayacaksın :A sadece kutu açan :A @The_Erinch başta seyirci olayım dedi. Çaktırmadan kutu açan yaptık sonra nezaman yarışacam deyip yarıştı ve yinede kutu açan oldu :A
------

No panik, bu program sohbet için var :A burda konuşursunuz :A
konuşuruzda no panık yarışma bitince konuşamayıoz @kerem gibi
------

Sen gel Fenerli ol :A Fener tayfada sohbet çok :A
BEN
Konuşuruz reis konularda :A
İnşallah kardeşim konularda kafamız uyarsa tabii :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx
Ben sadece televizyon dizi olsun yeter
------

konuşuruzda no panık yarışma bitince konuşamayıoz @kerem gibi
------

BEN
İnşallah kardeşim konularda kafamız uyarsa tabii :A
Biz hep aktifiz. Herzaman sohbet ediyoruz :A

• Güldürdün
Reactions: Doğan