Aynen valla benim kardeşim biraz manyaktırAyy @xemrexxx den daha manyak çıktı konuyu baskası hazırlamıs gibi açmıs @The_Erinch @Doğan @kerem @serhatt
Aynen valla benim kardeşim biraz manyaktırAyy @xemrexxx den daha manyak çıktı konuyu baskası hazırlamıs gibi açmıs @The_Erinch @Doğan @kerem @serhatt
Kendisini kendisi olarak
Safoz konuyu okusan anlardın, bir kere de kendi konumu kendim açayım da kendimi şımartayım istedimAyy @xemrexxx den daha manyak çıktı konuyu baskası hazırlamıs gibi açmıs @The_Erinch @Doğan @kerem @serhatt
Abim nasıl da tanıyor beni amaAynen valla benim kardeşim biraz manyaktır
Nasıl bir narsist insan Yarabbim, kendini hediye boğmuş sonradan görme seni 🤭🤭🤭🤭😁😁😁 @Çiğdem @kerem @xemrexxx @Emre Ozansoy @AlosAn itibariyle forumumuzun bulunmaz hint kumaşı, neşe şelalesi, herkesin uğrunda ayılıp bayıldığı üyemiz @slhttnmtl 20.000'ler kulübüne girmiş bulunmakta. Kendisini kendisi olarak çok tebrik ediyorum ve bol bol kulüpler görmeyi temenni ediyorum.
Şuraya uğrunda 4-5 mesajımı sildiğim SS'leri koyuyorum, normalde 20.002'de ödül geldiği için fark ettim de.
Ekli dosyayı görüntüle 107400
Ekli dosyayı görüntüle 107401
Ve kendime biraz da hediye veriyorum, zaten çok sevdiklerimi bilmeyen yoktur da kopya olur işte.
Ekli dosyayı görüntüle 107402
Ekli dosyayı görüntüle 107404
Ekli dosyayı görüntüle 107406
Şu favori sahnem için sırf kanal açıp video yükledim...
Ekli dosyayı görüntüle 107408
Ve @Emre Ozansoy'un hayran olduğu Sertab Erener şarkısı...
Verecek hediye zor buldumNasıl bir narsist insan Yarabbim, kendini hediye boğmuş sonradan görme seni 🤭🤭🤭🤭😁😁😁 @Çiğdem @kerem @xemrexxx @Emre Ozansoy @Alos
Bir seneyi geçti kardeşim facedede arkadaşız ahlen değilmi huyunu suyunu öğrendimSafoz konuyu okusan anlardın, bir kere de kendi konumu kendim açayım da kendimi şımartayım istedim
------
Abim nasıl da tanıyor beni ama
Bunu ne zaman görsem aklıma Sihirli Annem Cem geliyor Çok teşekkürler, ciddiyim çok seviyorum
En son girdiğimde arkadaştık halaBir seneyi geçti kardeşim facedede arkadaşız ahlen değilmi huyunu suyunu öğrendim
Doğru.Hediye ne gerek var.. Benim gibi değerli bir şahsiyet klavye tuşuna basarak parmaklarını yoruyor şuan 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭 @Emre Ozansoy @Çiğdem @Alos @slhttnmtl
Mustimin yanına bir ecünnü koyayım öyle seversin diye düşündümBunu ne zaman görsem aklıma Sihirli Annem Cem geliyor Çok teşekkürler, ciddiyim çok seviyorum
Ben herkese yetecek kadar hediyeyi verdim zaten kendimeHediye ne gerek var.. Benim gibi değerli bir şahsiyet klavye tuşuna basarak parmaklarını yoruyor şuan 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭 @Emre Ozansoy @Çiğdem @Alos @slhttnmtl
Hadise'den başka ecünnü sevemiyorum O da canım ciğerimMustimin yanına bir ecünnü koyayım öyle seversin diye düşündüm
Yürüyen ego seni 😁🤭😁🤭😁🤭Ben herkese yetecek kadar hediyeyi verdim zaten kendime
İltifat kabul ediyorum bunu. Gerçi yeteri kadar iltifatı kendime de ettim ama.Yürüyen ego seni 😁🤭😁🤭😁🤭
Seyfulahmıydı ismin umuttum.Geçen yılgirmişindir sen kesinEn son girdiğimde arkadaştık hala
Ne Seyfullah'ı, o çook farklı ben çok farklıyım. Selahattin benim adım Arada 5 dakika stalk için girip çıkıyorumSeyfulahmıydı ismin umuttum.Geçen yılgirmişindir sen kesin
Cepden hediye yollamak zor ama eve gittiğimde aklımda bulunsun.İltifat kabul ediyorum bunu. Gerçi yeteri kadar iltifatı kendime de ettim ama.
Tm buldum kardeim seni.Yaşlandım unutkanlık aldı gidiyor kardeşim face kulanmıyonmu ?Ne Seyfullah'ı, o çook farklı ben çok farklıyım. Selahattin benim adım Arada 5 dakika stalk için girip çıkıyorum
Hiç önemli değil abi burada olman yeter. Çok teşekkür ediyorum.Cepden hediye yollamak zor ama eve gittiğimde aklımda bulunsun.
Tebrikler Harryyyciğim...
Zaten bu çene ile @xemrexxx bile yerinden edebilirsin.
Seviliyorsun ❣️🥰
Ben bile yaşlandım. Öyle aktif olarak kullanmıyorum ama telefonumda duruyor, stalk ihtiyacım olursa oradan gideriyorumTm buldum kardeim seni.Yaşlandım unutkanlık aldı gidiyor kardeşim face kulanmıyonmu ?
Stalk n ki ? evet farkettim ben kullanıuyomHiç önemli değil abi burada olman yeter. Çok teşekkür ediyorum.
Egom dağları deler maşallah. 🧿
------
Ben bile yaşlandım. Öyle aktif olarak kullanmıyorum ama telefonumda duruyor, stalk ihtiyacım olursa oradan gideriyorum