slhttnmtl 20.000'ler Kulübünde! 🥳🥳🥳

Tüm Ege Bölgesini bile dolaşsan beni asla bulamazsın ama buralardayım. :A
Gerekli kurumları etiketlediğim zaman bulup bulamayacağımı anlarsın... 😡

Rica ediyorum bulun bu adamı. @drfahrettinkoca @FBI @CIA @NYPD @DemetAkalin

Tebrikler @slhttnmtl

Hediyem :A

dreamstime_s_40516495.jpg

2 yılda 20 bin çok iyi sayı ben daha 10 bin bile değilim mesela :A Seni kutlarım. Nice mesajlar daha yazman dileğiyle.

-1068359616.jpg

Son zamanlarda aklıma esen diğer hediyelerden farklılık olur diye doğa şehir fotoğrafları hediye ediyorum bu sefer @Dosi de vermiş bence en güzel hediye şekillerinden.

Aman da aman kendisini övmeyi de ihmal etmezmiş😊 nice nice mesajlar diliyorum☺ hayırlı olsun😇
Good Night Reaction GIF

------

klıma esen diğer hediyelerden farklılık olur diye doğa şehir fotoğrafları hediye ediyorum bu sefer
Bence de cok güzel bir hediye farklılıklar iyidir ,güzeldir😊

Çok teşekkürler insanın içini ferahtalıyor hediyen. :bhr: :A

@slhttnmtl tebrik ediyorum nice kulüplere inşallah :Z

Çok teşekkürler, yine hepsinden farklı ama harika bir seçim yapmışsın. :bhr:

2 yılda 20 bin çok iyi sayı ben daha 10 bin bile değilim mesela :A Seni kutlarım. Nice mesajlar daha yazman dileğiyle.

Ekli dosyayı görüntüle 107418
Son zamanlarda aklıma esen diğer hediyelerden farklılık olur diye doğa şehir fotoğrafları hediye ediyorum bu sefer @Dosi de vermiş bence en güzel hediye şekillerinden.
Bir ara sen beni geçecektin ama 7 ay önce bir çenem düştü susturabilene maşallah. :A

Çok teşekkürler, hediyelerin harika. :bhr: Böyle fotoğraflar görünce benim de bir gözüm, gönlüm açılıyor. :A

Aman da aman kendisini övmeyi de ihmal etmezmiş😊 nice nice mesajlar diliyorum☺ hayırlı olsun😇
Good Night Reaction GIF

------

Bence de cok güzel bir hediye farklılıklar iyidir ,güzeldir😊
İki tane güzel söz söylemişim sadece. :A :A Çok teşekkürler abla, şu GİF'in şirinliği. :bhr:

Çok teşekkürler. :bhr: Hediyem de harika, maaşlarımı biraz biriktireyim de sonra ben alırım belki. :A

Sende de sağlam çene var, çok hızlı artıyorsun. Neyse tebrik edelim yine de, nice 20.000'lere. :A

Araya bir mor ve ötesi de sıkıştıralım. :A
Sorma ya, buraya kadar biraz durayım dedim ama sonradan yine biraz çenem düşünce girmiş bulundum. :A

Çok teşekkürler. :bhr: Şarkılar muazzam. :bhr:

@slhttnmtl ay benim tatlişim gülüşü güzel sempatiğim 20.000 ler kulübünemi girmiş tebrik ederim nice nice mesajlara inşAllah iyi ki gelmişsin foruma seninle tanıştığım için çok ama çok mutluyum :Z yalnız bize hediye bırakmamışsın kuzum :A

@slhttnmtl ay benim tatlişim gülüşü güzel sempatiğim 20.000 ler kulübünemi girmiş tebrik ederim nice nice mesajlara inşAllah iyi ki gelmişsin foruma seninle tanıştığım için çok ama çok mutluyum :Z yalnız bize hediye bırakmamışsın kuzum :A
Çok teşekkürler abla güzel sözlerin için. :bhr: Mahcup oldum. :A Kendimi azıcık şımartacaktım ama biraz fazla şımartmışım, hiç önemli değil. :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica