İşte bazı kişilerin hesabına girip hesaplarında dolaşıyorum.Stalk n ki ? evet farkettim ben kullanıuyom
İşte bazı kişilerin hesabına girip hesaplarında dolaşıyorum.Stalk n ki ? evet farkettim ben kullanıuyom
Anladım şimdi benim hesapda geziyonmu? iyi gezmeler sanaİşte bazı kişilerin hesabına girip hesaplarında dolaşıyorum.
Yok seninkinde daha gezinmedimAnladım şimdi benim hesapda geziyonmu? iyi gezmeler sana
Gez gez benimhesapda manzaralar var düğünler var eğlenirsinYok seninkinde daha gezinmedim
Bakınırım bi ara Gerçi yalan olmasın ilk arkadaş olduğumuzda üstten birkaç fotoğrafa ve vapur videosuna baktım da manzara düğün görmedimGez gez benimhesapda manzaralar var düğünler var eğlenirsin
Evet vapur vardı.Düğünlerde çektim benBakınırım bi ara Gerçi yalan olmasın ilk arkadaş olduğumuzda üstten birkaç fotoğrafa ve vapur videosuna baktım da manzara düğün görmedim
Bize yaklaşan ölür @Çiğdem e koca bulup evlendirdik @denizz19 un detone sesini kestik @bazinga korkudan ismini değiştirdi @mrt-06 sessizliğe gömüldüCepden hediye yollamak zor ama eve gittiğimde aklımda bulunsun.
Tebrikler Harryyyciğim...
Zaten bu çene ile @xemrexxx bile yerinden edebilirsin.
Seviliyorsun ❣️🥰
Neyse bilmiyorum onları, bir daha girince bakarımEvet vapur vardı.Düğünlerde çektim ben
Sağlık olsun kardeşim.Bidaki sefere hadi iyigeceler kardeşim yarın görüşmek üzereNeyse bilmiyorum onları, bir daha girince bakarım
İyi geceler.Sağlık olsun kardeşim.Bidaki sefere hadi iyigeceler kardeşim yarın görüşmek üzere
Okul başlayana kadar mühlet, okulum dağın başında sonra hayallerde kalırızYahu bırak şimdi kulübü mulübü, ne zaman buluşuyoruz onu söyle... @slhttnmtl
Hangi dağ başı? 🤔Okul başlayana kadar mühlet, okulum dağın başında sonra hayallerde kalırız
Ne dağıdır bilmiyorum Ama TEV değilHangi dağ başı? 🤔
Çok teşekkürler Atoşum İnşallahSeloşummm nice mesajlara canım.
Açık adres ver, gece baskını yapıp aklını alayım da gör gününü. ✍️Ne dağıdır bilmiyorum Ama TEV değil
------
Çok teşekkürler Atoşum İnşallah
Dağla açık adresimin ne alakası var yahu. Beni hiç bulamayacağın bir yerdeyim.Açık adres ver, gece baskını yapıp aklını alayım da gör gününü. ✍️
Dağla açık adresimin ne alakası var yahu. Beni hiç bulamayacağın bir yerdeyim.
Tüm Ege Bölgesini bile dolaşsan beni asla bulamazsın ama buralardayım.