İşte bazı kişilerin hesabına girip hesaplarında dolaşıyorum.Stalk n ki ? evet farkettim ben kullanıuyom
İşte bazı kişilerin hesabına girip hesaplarında dolaşıyorum.Stalk n ki ? evet farkettim ben kullanıuyom
Anladım şimdi benim hesapda geziyonmu? iyi gezmeler sanaİşte bazı kişilerin hesabına girip hesaplarında dolaşıyorum.![]()
Yok seninkinde daha gezinmedimAnladım şimdi benim hesapda geziyonmu? iyi gezmeler sana![]()
Gez gez benimhesapda manzaralar var düğünler var eğlenirsinYok seninkinde daha gezinmedim![]()
Bakınırım bi araGez gez benimhesapda manzaralar var düğünler var eğlenirsin![]()
Evet vapur vardı.Düğünlerde çektim benBakınırım bi araGerçi yalan olmasın ilk arkadaş olduğumuzda üstten birkaç fotoğrafa ve vapur videosuna baktım da manzara düğün görmedim
![]()
Bize yaklaşan ölürCepden hediye yollamak zor ama eve gittiğimde aklımda bulunsun.
Tebrikler Harryyyciğim...
Zaten bu çene ile @xemrexxx bile yerinden edebilirsin.
Seviliyorsun ❣️🥰
Neyse bilmiyorum onları, bir daha girince bakarımEvet vapur vardı.Düğünlerde çektim ben![]()
Sağlık olsun kardeşim.Bidaki sefere hadi iyigeceler kardeşim yarın görüşmek üzereNeyse bilmiyorum onları, bir daha girince bakarım![]()
İyi geceler.Sağlık olsun kardeşim.Bidaki sefere hadi iyigeceler kardeşim yarın görüşmek üzere
Okul başlayana kadar mühlet, okulum dağın başında sonra hayallerde kalırızYahu bırak şimdi kulübü mulübü, ne zaman buluşuyoruz onu söyle... @slhttnmtl
Hangi dağ başı? 🤔Okul başlayana kadar mühlet, okulum dağın başında sonra hayallerde kalırız![]()
Ne dağıdır bilmiyorumHangi dağ başı? 🤔
Çok teşekkürler AtoşumSeloşummm nice mesajlara canım.![]()
Açık adres ver, gece baskını yapıp aklını alayım da gör gününü.Ne dağıdır bilmiyorumAma TEV değil
------
Çok teşekkürler Atoşumİnşallah
![]()
Dağla açık adresimin ne alakası var yahu.Açık adres ver, gece baskını yapıp aklını alayım da gör gününü.✍️
Dağla açık adresimin ne alakası var yahu.Beni hiç bulamayacağın bir yerdeyim.
![]()
Tüm Ege Bölgesini bile dolaşsan beni asla bulamazsın ama buralardayım.