Çok teşekkürler abla güzel sözlerin için. Mahcup oldum. Kendimi azıcık şımartacaktım ama biraz fazla şımartmışım, hiç önemli değil.
Şımart şımart iyi olur tabii
Çok teşekkürler abla güzel sözlerin için. Mahcup oldum. Kendimi azıcık şımartacaktım ama biraz fazla şımartmışım, hiç önemli değil.
Çok teşekkürler, başta BarFi hediyem olmak üzere hepsi ha ri ka lar. Sondaki tramva yaşatmıştı ama o performanslar perfect. 👌@slhttnmtl çokça tebrikler ediyorum seni, kısa sürede iyi bir bağ kurdun tüm forum halkıyla ve kendini herkese sevdirdin, başarılarının devamını diliyorum.
DOYA DOYA İZLEMEN İÇİN ÖZELLİKLE 3 SAATLİĞİ SEÇTİM.
Ekli dosyayı görüntüle 107433
Çok teşekkürler canım, hediyelerin de sanat eseri mübarek.@slhttnmtl yeni kulübün hayırlı olsun canım inşallah daha iyilerine de girersin sana hediyelerim bunlar
Ekli dosyayı görüntüle 107511Ekli dosyayı görüntüle 107513
Ekli dosyayı görüntüle 107514
Herkes vereceklerimi vermiş malesef biraz geç geldim yanına Ümmü Pervin ve senin öbür kankanı da hediye olarak vereyim de tam olsunÇok teşekkürler canım, hediyelerin de sanat eseri mübarek.
Hey maşallah.Herkes vereceklerimi vermiş malesef biraz geç geldim yanına Ümmü Pervin ve senin öbür kankanı da hediye olarak vereyim de tam olsun