The_Erinch
Favori Üye
@phoebebuffay hazır elin değmişken banada yorum yap ☺️😃 @Tolstoyevski
Günde o kadar şeye bakıyorum ki, unutmuşumdur.Tarihçe'yi hiç mi incelemedin?
Sen tarihçeyi falan boşver Yıldız kapılmadı de, kapılmadı dimi?Tarihçe'yi hiç mi incelemedin?
O zaman All Star'da şampiyon belli.2.'lik var mlsf.
Bu hafta en ciddi rakibini Teoman görüyorum.@phoebebuffay çekinerek de olsa soruyorum nasıl buldun bu hafta... beğenmedin demi...
Günde o kadar şeye bakıyorum ki, unutmuşumdur.
Geçen sezon çok az farkla şampiyonluğu kaybetti.Sen tarihçeyi falan boşver Yıldız kapılmadı de, kapılmadı dimi?
1.lik fazla iddialı oldu, ama final puanı gelir.
Kimse istemediyse ve bana kaldıysa ortada Sertab'CIK bile bırakmam.Geçen sezon çok az farkla şampiyonluğu kaybetti.
Kime kaybetti? 😱Geçen sezon çok az farkla şampiyonluğu kaybetti.
Aaa gelebilir dedim bende candanla serdardan biri olsada olur @The_Erinch @kerem1.lik fazla iddialı oldu, ama final puanı gelir.
Yani çok beğendiğim bir şarkı değil. Şıkıdım (Hepsi Senin mi?) listende var mı bu arada, merak ettim.@phoebebuffay çekinerek de olsa soruyorum nasıl buldun bu hafta... beğenmedin demi...
Çoğu şarkısını seviyorum. 😱@Emre Ozansoy Tarkan'ın sevdiğin hiç mi şarkısı yok
Ben MS'de 3 puan farkla elenmekten kurtulmuştum. Eğer elenseydim ne olurdu hiç bilmiyorum. @The_ErinchTercih meselesi abicim yarışmayı falan görmek hatırlamak istemeyenler çıkabiliyor ms elenme piskolojiside kötüdür umarım tecrübe etmessin ileride ama belki basını akvaryumuna gömücen @kerem
Şebnem Ferah.Kime kaybetti? 😱
Serdar'ın artık bir final puanı alması gerek.Aaa gelebilir dedim bende candanla serdardan biri olsada olur @The_Erinch @kerem
Yıldız fanısın yani?Kimse istemediyse ve bana kaldıysa ortada Sertab'CIK bile bırakmam.
İntikam @slhttnmtl @kerem @Emre OzansoyMuhakkak üzülürüm ama oy vermek daha eğlenceli hale gelebilir belki elendikten sonraki dönemde... 🤷