Şok suçlamalar, her şeyi ortaya dökebilirsiniz serbestKerem kendi kasetlerine baksın önce sonra benim olmayan kasetlerime gelir sıra.
Şok suçlamalar, her şeyi ortaya dökebilirsiniz serbestKerem kendi kasetlerine baksın önce sonra benim olmayan kasetlerime gelir sıra.
Öyle bir ederim ki şaşar kalırsın!!!!Senin gibi bir kalas bana hakaret edemez!!
Bütün kirli çamaşırlarını dökecem ortaya bunu sen istedin!!Öyle bir ederim ki şaşar kalırsın!!!!
Benim korkulacak bir şeyim yok.Şok suçlamalar, her şeyi ortaya dökebilirsiniz serbest
Sen zararlı çıkarsın.Bütün kirli çamaşırlarını dökecem ortaya bunu sen istedin!!
Benim hiçbir gizli saklı olayım yokBenim korkulacak bir şeyim yok.
------
Sen zararlı çıkarsın.
Senin yoksa benim hiç yok.Benim hiçbir gizli saklı olayım yok
Senin hayatın kirli beSenin yoksa benim hiç yok.
Kendinle mi karıştırdın beni yazık sana.Senin hayatın kirli be
Senin ağzına kürekle vururum!! Haddini bil!!Kendinle mi karıştırdın beni yazık sana.
Sıkar o biraz, mağara adamı kılıklı şey, kaba kuvvetten başka bir halt bilmezsin!!!!Senin ağzına kürekle vururum!! Haddini bil!!
Sihirli annemde hangisi mantıklı olurdu Betüşün kuzeninin gelmesi mi Dudunun kuzeninin gelmesi bana göre Betüşün kuzeninin gelmesi mantıklı @serhatt @eskici @Emre OzansoySıkar o biraz, mağara adamı kılıklı şey, kaba kuvvetten başka bir halt bilmezsin!!!!
Noldu zoruna mı gitti!!Sıkar o biraz, mağara adamı kılıklı şey, kaba kuvvetten başka bir halt bilmezsin!!!!
Bencede.Sihirli annemde hangisi mantıklı olurdu Betüşün kuzeninin gelmesi mi Dudunun kuzeninin gelmesi bana göre Betüşün kuzeninin gelmesi mantıklı @serhatt @eskici @Emre Ozansoy
Ne zoruma gidecek be asıl bu kadar saygısız olduğun için senin zoruna gitmeli.Noldu zoruna mı gitti!!
Hak edene hak ettiği gibi serhat kardeşBencede.
------
Ne zoruma gidecek be asıl bu kadar saygısız olduğun için senin zoruna gitmeli.
Az bile yapıyorum o zaman sana.Hak edene hak ettiği gibi serhat kardeş
Seni her yerde gömeceğim, bütün foyanı ortaya çıkartacağım.. Göreceksin..Az bile yapıyorum o zaman sana.