eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 7. Hafta Sonuçları

Bu Haftaki Şarkılar Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Öncelikle final puanı adına herkese teşekkür ediyorum güzel bir şarkıyla iyi bir sonuç aldık :Z

Tarkan'a bu hafta oldukça yüksek puan veren jüri ve yarışmacılara ayrıyetten teşekkür ederim :bhr: @Dosi @Doğan @BARON男爵 @Maskeli Fedai @BARON男爵 @Özgür @cookies @Gerekli24 @denizz19 @batuhankaralar @Silinmiş Üye @Zeyno @12.Adam @Angelica @mesmeso @bazinga @ozmoturk @eskici

Final puanı almayı başaran @bazinga @Silinmiş Üye @phoebebuffay @slhttnmtl hepinizin şarkısı çok iyiydi Mor Ötesi'ne ortalama versem de hak edilmiş bir sonuç oldu sizleri de tebrik ediyorum :Z

@xBUGRAx geçmiş olsun, İzel'i özellikle geçen hafta çok beğenmiştim, çok iyi bir şarkıcı ama eski şarkılar bakımından şansı zordu..

Son olarak @kerem @Emre Ozansoy recap ve sunum adına sizlerin de emeğine sağlık bugün olamadık ama haftaya buradayız nasip olursa :Z

Sanki sevdiğim bütün şarkıları ilk haftalarda kullandın :A herkes düşük puan verirken ben 13-15 veriyordum şimdi tam tersi gibi
Edis'e her hafta yüksek vermen gözümden kaçmıyor, teşekkürler :A @BARON男爵
Birinci hafta 1 puan vermiştim :A ama son 3 hafta sevdiğim şarkıları seçtin 1-2 tane daha var çok sevdiğim onlarla da ilk 5e girersin
Yine düşük. :( @BARON男爵
gossip-girl-crying.gif
Bir Derdim Var dışında pek çok sevdiğim şarkıları yok :bilmem:
Bu hafta da 2 2 2 2 2 şeklinde gidiyoruz.
Umarım Sıfır Toleransı finale saklamadın :X

Sanki sevdiğim bütün şarkıları ilk haftalarda kullandın :A herkes düşük puan verirken ben 13-15 veriyordum şimdi tam tersi gibi

Birinci hafta 1 puan vermiştim :A ama son 3 hafta sevdiğim şarkıları seçtin 1-2 tane daha var çok sevdiğim onlarla da ilk 5e girersin

Abartma be daha Merve'nin as şarkılarına yeni geldim bekle ve gör :A

• Güldürdün
Reactions: BARON疼痛
Bu arada düşük puanın adına teşekkür ederim geçen hafta yüksek vermiştin ama Final puanı alamamıştım keza Acımayacak da final puanı alamadığım bir diğer şarkı ve onu da sevmiştin :A @phoebebuffay
Forum zevksiz, Tarkan'ın daha iyi şarkıları daha kötü gidiyor. :A
------

Benim sana düşük vermem senin için totem gibi bir şey oldu. :A @Tolstoyevski

Çok mutsuz olduğum bir günde verdiğiniz yüksek puanlar ve neticesinde ilk kez ilk 3 içerisine girebilmek güzel moral oldu. Herkese tekrar teşekkürler. :Z

@xBUGRAx geçmiş olsun. İzel'le buraya kadar da gelebilmek başarı. Yeni neslin çoğu şarkısını hiç duymadığı bir şarkıcı. Bize eski şarkılarını hatırlattığın için teşekkürler. :)

• Harika
Reactions: xBUGRAx
Hangi şarkıcı sendin :A
Hadise :A
------

Finale saklamadım ama şu aralar kullanmam gibi. :D

• Harika
Reactions: cookies
Öncelikle final puanı adına herkese teşekkür ediyorum güzel bir şarkıyla iyi bir sonuç aldık :Z

Tarkan'a bu hafta oldukça yüksek puan veren jüri ve yarışmacılara ayrıyetten teşekkür ederim :bhr: @Dosi @Doğan @BARON男爵 @Maskeli Fedai @BARON男爵 @Özgür @cookies @Gerekli24 @denizz19 @batuhankaralar @Silinmiş Üye @Zeyno @12.Adam @Angelica @mesmeso @bazinga @ozmoturk @eskici

Final puanı almayı başaran @bazinga @Silinmiş Üye @phoebebuffay @slhttnmtl hepinizin şarkısı çok iyiydi Mor Ötesi'ne ortalama versem de hak edilmiş bir sonuç oldu sizleri de tebrik ediyorum :Z

@xBUGRAx geçmiş olsun, İzel'i özellikle geçen hafta çok beğenmiştim, çok iyi bir şarkıcı ama eski şarkılar bakımından şansı zordu..

Son olarak @kerem @Emre Ozansoy recap ve sunum adına sizlerin de emeğine sağlık bugün olamadık ama haftaya buradayız nasip olursa :Z
Rica ederiz kardeşim

• Harika
Reactions: Tolstoyevski

images (1).jpeg

Herkese Merhabalar,
Beklentimin çok altında geçirdiğimiz bu haftadada verdiğiniz değerli oylar sayesinde yarışda kalabildik. Bundan dolayı hepinize teşekkürü borç bilirim, dimdik ayaktayız...

Tahmin edilmesi güç olmayacak şekilde Tarkan açık ara birinci olarak birkez daha ne kadar kuvvetli bir isim olduğunun altını çizdi, tebrikler @Tolstoyevski

Harika bir şarkı ile ilk üçü sarsan @bazinga ikinciliğin hayırlı olsun, tebrikler..

Ve bu hafta üçüncü olan isimler ki aslında üstlere aşina isimler, hepsini gönülden tebrik ediyorum @Silinmiş Üye @phoebebuffay @slhttnmtl Yolunuz açık olsun.

Ve @xBUGRAx Ne diyeyim ki buraya kadarmış, hakkında hayırlısı olsun, gerçek hayatta çok daha başarılı ve muaffak olabilmen dileğiyle. Geçmiş olsun kardeşim.

@Emre Ozansoy Yoldaydım ve farklı şehirdeyim takip edemedim ama emeğine sağlık, @kerem geçmiş olsun seninde emeğine sağlık kardeşim.

Yeni haftada görüşmek dileğiyle, dimdik, tüm Candan Erçetin zerafeti ile sizi karşılayacağız.

İyi Haftasonları Diliyorum.​