Bana da beğeni atmış sözde. Söyle şuna oy kullansın, sonuç gecelerinde de burada olsun.
Bana da beğeni atmış sözde. Söyle şuna oy kullansın, sonuç gecelerinde de burada olsun.
oy versinde olmasına gerek yok @xemrexxxBana da beğeni atmış sözde. Söyle şuna oy kullansın, sonuç gecelerinde de burada olsun.![]()
Eski formundan çok şey kaybetmiş.
Tekrar emeğine sağlık alamancı ben yatıyorum cicili bicili rüyalar yeni haftada görüşürüzEski formundan çok şey kaybetmiş.![]()
Sanki sevdiğim bütün şarkıları ilk haftalarda kullandın@BARON男爵 daha iyi olabilirdi![]()
Birinci hafta 1 puan vermiştimEdis'e her hafta yüksek vermen gözümden kaçmıyor, teşekkürler@BARON男爵
Bir Derdim Var dışında pek çok sevdiğim şarkıları yok
Umarım Sıfır Toleransı finale saklamadınBu hafta da 2 2 2 2 2 şeklinde gidiyoruz.
Olur olur
Abartma be daha Merve'nin as şarkılarına yeni geldim bekle ve görSanki sevdiğim bütün şarkıları ilk haftalarda kullandınherkes düşük puan verirken ben 13-15 veriyordum şimdi tam tersi gibi
Birinci hafta 1 puan vermiştimama son 3 hafta sevdiğim şarkıları seçtin 1-2 tane daha var çok sevdiğim onlarla da ilk 5e girersin
Umarım Sıfır Toleransı finale saklamadın![]()
Bu yarışma sayesinde olur belki, güzel şarkılarla geleceğim.Bir Derdim Var dışında pek çok sevdiğim şarkıları yok![]()
Forum zevksiz, Tarkan'ın daha iyi şarkıları daha kötü gidiyor.Bu arada düşük puanın adına teşekkür ederim geçen hafta yüksek vermiştin ama Final puanı alamamıştım keza Acımayacak da final puanı alamadığım bir diğer şarkı ve onu da sevmiştin@phoebebuffay
Hangi şarkıcı sendinSana fırından yeni çıkmış kurabiyelerimden ikram ediyim istersen, müsaitim.@cookies
HadiseHangi şarkıcı sendin![]()
Finale saklamadım ama şu aralar kullanmam gibi.Sanki sevdiğim bütün şarkıları ilk haftalarda kullandınherkes düşük puan verirken ben 13-15 veriyordum şimdi tam tersi gibi
Birinci hafta 1 puan vermiştimama son 3 hafta sevdiğim şarkıları seçtin 1-2 tane daha var çok sevdiğim onlarla da ilk 5e girersin
Umarım Sıfır Toleransı finale saklamadın![]()
Rica ederiz kardeşimÖncelikle final puanı adına herkese teşekkür ediyorum güzel bir şarkıyla iyi bir sonuç aldık
Tarkan'a bu hafta oldukça yüksek puan veren jüri ve yarışmacılara ayrıyetten teşekkür ederim@Dosi @Doğan @BARON男爵 @Maskeli Fedai @BARON男爵 @Özgür @cookies @Gerekli24 @denizz19 @batuhankaralar @Silinmiş Üye @Zeyno @12.Adam @Angelica @mesmeso @bazinga @ozmoturk @eskici
Final puanı almayı başaran @bazinga @Silinmiş Üye @phoebebuffay @slhttnmtl hepinizin şarkısı çok iyiydi Mor Ötesi'ne ortalama versem de hak edilmiş bir sonuç oldu sizleri de tebrik ediyorum![]()
@xBUGRAx geçmiş olsun, İzel'i özellikle geçen hafta çok beğenmiştim, çok iyi bir şarkıcı ama eski şarkılar bakımından şansı zordu..
Son olarak @kerem @Emre Ozansoy recap ve sunum adına sizlerin de emeğine sağlık bugün olamadık ama haftaya buradayız nasip olursa![]()
Ay çok biliyorsun sen.
Bence bir an önce Herkesin aşı olması lazım birde doomsday virüsüyle uğraşabilecekmisiniz @serhattAy çok biliyorsun sen.![]()
Aaa hiç uğraşamam.Bence bir an önce Herkesin aşı olması lazım birde doomsday virüsüyle uğraşabilecekmisiniz @serhatt