eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 7. Hafta Sonuçları

Bu Haftaki Şarkılar Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
@Silinmiş Üye benden kötü puan verenlere özel teşekkür edip bana bir şey dememişsin yazdım kenara :A son zamanlarda Teoman iyi puan alıyor. Umarım daha seveceklerim çıkar. Hiç tarzım değil ama sevilen şarkı. Tebrikler final puanına
@phoebebuffay başta Teoman senden 1 puan öndeydi ama tekrar bi dinleyip yer değiştirdim. İyi ki yaptım. Puan almana sebep olmuş :Z Silinmiş Üye'un etmediği teşekkürüde böyle telafi oldu :A tebrikler final puanına

@slhttnmtl düşük puan versem almazdın :A tebrikler :A

@Tolstoyevski açık ara yapmışsın, şaşırdım biraz :A

@bazinga tebrik ederim. Bu başarıya şaşırdım ama bilinen ve sevilen şarkı :A başarılarının devamını dilerim :A

@Silinmiş Üye benden kötü puan verenlere özel teşekkür edip bana bir şey dememişsin yazdım kenara :A son zamanlarda Teoman iyi puan alıyor. Umarım daha seveceklerim çıkar. Hiç tarzım değil ama sevilen şarkı. Tebrikler final puanına
@phoebebuffay başta Teoman senden 1 puan öndeydi ama tekrar bi dinleyip yer değiştirdim. İyi ki yaptım. Puan almana sebep olmuş :Z Silinmiş Üye'un etmediği teşekkürüde böyle telafi oldu :A tebrikler final puanına

@bazinga tebrik ederim. Bu başarıya şaşırdım ama bilinen ve sevilen şarkı :A başarılarının devamını dilerim :A
Almanya’da doomsday virüsü oluşturma @kerem demi Türkiye önlem almazsa Doomsday virüsü tehlikesi bekliyor Aşı olmayanlardan kaynaklı dün haberlerde söylediler @Dosi

• İlginç
Reactions: 12.Adam and Dosi
Öncelikle final puanı adına herkese teşekkür ediyorum güzel bir şarkıyla iyi bir sonuç aldık :Z

Tarkan'a bu hafta oldukça yüksek puan veren jüri ve yarışmacılara ayrıyetten teşekkür ederim :bhr: @Dosi @Doğan @BARON男爵 @Maskeli Fedai @BARON男爵 @Özgür @cookies @Gerekli24 @denizz19 @batuhankaralar @Silinmiş Üye @Zeyno @12.Adam @Angelica @mesmeso @bazinga @ozmoturk @eskici

Final puanı almayı başaran @bazinga @Silinmiş Üye @phoebebuffay @slhttnmtl hepinizin şarkısı çok iyiydi Mor Ötesi'ne ortalama versem de hak edilmiş bir sonuç oldu sizleri de tebrik ediyorum :Z

@xBUGRAx geçmiş olsun, İzel'i özellikle geçen hafta çok beğenmiştim, çok iyi bir şarkıcı ama eski şarkılar bakımından şansı zordu..

Son olarak @kerem @Emre Ozansoy recap ve sunum adına sizlerin de emeğine sağlık bugün olamadık ama haftaya buradayız nasip olursa :Z
Dün neden yoktun?

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Dün neden yoktun?
@Dosi ye refakatçı olduk :bilmem: :A

------

Tam bir kandırma üstadısın yine ters köşe ettin bizleri :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
@MasacRE nin İzel nefreti > Hande’nin İzel nefreti
Aralarında husumet olduğunu bile yeni senden duyuyorum. O kadar uzağım mevzuya :A

Bu arada geçmiş olsun. İzel'e değil ama sana üzüldüm. Her sene renk katıyorsun yarışmaya ama hiçbir zaman sevdiğim bir isimle gelmediğin için puanlarım düşük oluyor sana maalesef :A
------

@MasacRE @Maskeli Fedai sana kütük dedik @XanTier @dreamy siz bunların yanında okumuş kütük kaldınız :A :A :A Onlara inat kütüklerle devam :Z:Z:Z
Bak yine ne varsa kütüklerde var gördün mü :A

Aralarında husumet olduğunu bile yeni senden duyuyorum. O kadar uzağım mevzuya :A

Bu arada geçmiş olsun. İzel'e değil ama sana üzüldüm. Her sene renk katıyorsun yarışmaya ama hiçbir zaman sevdiğim bir isimle gelmediğin için puanlarım düşük oluyor sana maalesef :A
------

Bak yine ne varsa kütüklerde var gördün mü :A
Biliyorum kıymetinizi bilmez olurmuyum şarkıdan bağımsız :bhr:

• Harika
Reactions: MasacRE