Maskeli Fedai
Favori Üye
Karşılıklı hakareti bitiriyoruz o zamanGerek yok tabi. Ama sen hep işi hakarete getirince bende karşılık vermek zorunda kalıyorum ve kavga çıkıyor.
Anlaştık mı
Karşılıklı hakareti bitiriyoruz o zamanGerek yok tabi. Ama sen hep işi hakarete getirince bende karşılık vermek zorunda kalıyorum ve kavga çıkıyor.
Anlaştık... 🤝Karşılıklı hakareti bitiriyoruz o zaman
Anlaştık mı
Almanya’da doomsday virüsü oluşturma @kerem demi Türkiye önlem almazsa Doomsday virüsü tehlikesi bekliyor Aşı olmayanlardan kaynaklı dün haberlerde söylediler @Dosi@Silinmiş Üye benden kötü puan verenlere özel teşekkür edip bana bir şey dememişsin yazdım kenara son zamanlarda Teoman iyi puan alıyor. Umarım daha seveceklerim çıkar. Hiç tarzım değil ama sevilen şarkı. Tebrikler final puanına
@phoebebuffay başta Teoman senden 1 puan öndeydi ama tekrar bi dinleyip yer değiştirdim. İyi ki yaptım. Puan almana sebep olmuş Silinmiş Üye'un etmediği teşekkürüde böyle telafi oldu tebrikler final puanına
@slhttnmtl düşük puan versem almazdın tebrikler
@Tolstoyevski açık ara yapmışsın, şaşırdım biraz
@bazinga tebrik ederim. Bu başarıya şaşırdım ama bilinen ve sevilen şarkı başarılarının devamını dilerim
Dün neden yoktun?Öncelikle final puanı adına herkese teşekkür ediyorum güzel bir şarkıyla iyi bir sonuç aldık
Tarkan'a bu hafta oldukça yüksek puan veren jüri ve yarışmacılara ayrıyetten teşekkür ederim @Dosi @Doğan @BARON男爵 @Maskeli Fedai @BARON男爵 @Özgür @cookies @Gerekli24 @denizz19 @batuhankaralar @Silinmiş Üye @Zeyno @12.Adam @Angelica @mesmeso @bazinga @ozmoturk @eskici
Final puanı almayı başaran @bazinga @Silinmiş Üye @phoebebuffay @slhttnmtl hepinizin şarkısı çok iyiydi Mor Ötesi'ne ortalama versem de hak edilmiş bir sonuç oldu sizleri de tebrik ediyorum
@xBUGRAx geçmiş olsun, İzel'i özellikle geçen hafta çok beğenmiştim, çok iyi bir şarkıcı ama eski şarkılar bakımından şansı zordu..
Son olarak @kerem @Emre Ozansoy recap ve sunum adına sizlerin de emeğine sağlık bugün olamadık ama haftaya buradayız nasip olursa
@Dosi ye refakatçı oldukDün neden yoktun?
Tam bir kandırma üstadısın yine ters köşe ettin bizleri@Silinmiş Üye benden kötü puan verenlere özel teşekkür edip bana bir şey dememişsin yazdım kenara son zamanlarda Teoman iyi puan alıyor. Umarım daha seveceklerim çıkar. Hiç tarzım değil ama sevilen şarkı. Tebrikler final puanına
@phoebebuffay başta Teoman senden 1 puan öndeydi ama tekrar bi dinleyip yer değiştirdim. İyi ki yaptım. Puan almana sebep olmuş Silinmiş Üye'un etmediği teşekkürüde böyle telafi oldu tebrikler final puanına
@slhttnmtl düşük puan versem almazdın tebrikler
@Tolstoyevski açık ara yapmışsın, şaşırdım biraz
@bazinga tebrik ederim. Bu başarıya şaşırdım ama bilinen ve sevilen şarkı başarılarının devamını dilerim
İyi bakalım Gel ateşkes yapalım bazı konularda
Seni tuzağa çekiyor @Maskeli FedaiAy of sana da yaranılmıyor. Üstüne gelirim hakaret edersin, normal konuşurum bir hinlik ararsın yetti be!!!
Yalancı gacı. .ssSeni tuzağa çekiyor @Maskeli Fedai
Aralarında husumet olduğunu bile yeni senden duyuyorum. O kadar uzağım mevzuya@MasacRE nin İzel nefreti > Hande’nin İzel nefreti
Bak yine ne varsa kütüklerde var gördün mü@MasacRE @Maskeli Fedai sana kütük dedik @XanTier @dreamy siz bunların yanında okumuş kütük kaldınız Onlara inat kütüklerle devam
Biliyorum kıymetinizi bilmez olurmuyum şarkıdan bağımsızAralarında husumet olduğunu bile yeni senden duyuyorum. O kadar uzağım mevzuya
Bu arada geçmiş olsun. İzel'e değil ama sana üzüldüm. Her sene renk katıyorsun yarışmaya ama hiçbir zaman sevdiğim bir isimle gelmediğin için puanlarım düşük oluyor sana maalesef
------
Bak yine ne varsa kütüklerde var gördün mü