Listesine alan da bendimDinlemiyorum öyle şarkılar, nereden çıkarıyorsun? 😱
Listesine alan da bendimDinlemiyorum öyle şarkılar, nereden çıkarıyorsun? 😱
O kadar zordan söylüyorsun o kadar kendi hislerin değil ki şu sözler...Yav he he, git artık forumdan kurtulalım senden
@serhatt'la yaptıkların yüzünden için fesatlaşmış, çekirdekti kastım.Ellerim doluydu derken 😱 tövbe Estağfirullah
Listeme alırken vasat olduğunu söylemiştim ama. Mecburiyeten aldım.Listesine alan da bendim
Yoooo gayet de kendi hislerim Bak tam şu kapıdan çık ve bir daha geri dönmeO kadar zordan söylüyorsun o kadar kendi hislerin değil ki şu sözler...
Çekirdek deseydin o zaman@serhatt'la yaptıkların yüzünden için fesatlaşmış, çekirdekti kastım.
Evet gerçekleri ortaya dökmek için geldimSen yine mi çıktın ortaya?
Aaa ne yapmışız ayol kuru iftira. .ss@serhatt'la yaptıkların yüzünden için fesatlaşmış, çekirdekti kastım.
Aynen aynen kendini kandır sen ben yutmam bunları.Yoooo gayet de kendi hislerim Bak tam şu kapıdan çık ve bir daha geri dönme
O kadar derin düşünmüyorum, neyse benden fesat şeyler çıkmaz anlayın artıkÇekirdek deseydin o zaman
Kasetler öyle demiyorAaa ne yapmışız ayol kuru iftira. .ss
Sus lan.. Defol!!Aynen aynen kendini kandır sen ben yutmam bunları.
Yok öyle bir şey.O kadar derin düşünmüyorum, neyse benden fesat şeyler çıkmaz anlayın artık
Kasetler öyle demiyor
@kerem her şeyi zamanı gelince ortaya dökücem dedi, muhatabın o benceYok öyle bir şey.
Sen defol be yontulmamış odun!!!!!!!!!!!!!Sus lan.. Defol!!
Senin gibi bir kalas bana hakaret edemez!!Sen defol be yontulmamış odun!!!!!!!!!!!!!
Kerem kendi kasetlerine baksın önce sonra benim olmayan kasetlerime gelir sıra.@kerem her şeyi zamanı gelince ortaya dökücem dedi, muhatabın o bence
Öyle olsun bakalımO kadar derin düşünmüyorum, neyse benden fesat şeyler çıkmaz anlayın artık
Kasetler öyle demiyor