Listesine alan da bendimDinlemiyorum öyle şarkılar, nereden çıkarıyorsun? 😱![]()
Listesine alan da bendimDinlemiyorum öyle şarkılar, nereden çıkarıyorsun? 😱![]()
O kadar zordan söylüyorsun o kadar kendi hislerin değil ki şu sözler...Yav he he, git artık forumdan kurtulalım senden![]()
@serhatt'la yaptıkların yüzünden için fesatlaşmış, çekirdekti kastım.Ellerim doluydu derken 😱 tövbe Estağfirullah![]()
Listeme alırken vasat olduğunu söylemiştim ama. Mecburiyeten aldım.Listesine alan da bendim![]()
Yoooo gayet de kendi hislerimO kadar zordan söylüyorsun o kadar kendi hislerin değil ki şu sözler...
Çekirdek deseydin o zaman@serhatt'la yaptıkların yüzünden için fesatlaşmış, çekirdekti kastım.![]()
Evet gerçekleri ortaya dökmek için geldimSen yine mi çıktın ortaya?![]()
Aaa ne yapmışız ayol kuru iftira. .ss@serhatt'la yaptıkların yüzünden için fesatlaşmış, çekirdekti kastım.![]()
Aynen aynen kendini kandır sen ben yutmam bunları.Yoooo gayet de kendi hislerimBak tam şu kapıdan çık ve bir daha geri dönme
![]()
![]()
O kadar derin düşünmüyorum, neyse benden fesat şeyler çıkmaz anlayın artıkÇekirdek deseydin o zaman![]()
Kasetler öyle demiyorAaa ne yapmışız ayol kuru iftira. .ss
Sus lan.. Defol!!Aynen aynen kendini kandır sen ben yutmam bunları.![]()
Yok öyle bir şey.O kadar derin düşünmüyorum, neyse benden fesat şeyler çıkmaz anlayın artık
Kasetler öyle demiyor![]()
Sen defol be yontulmamış odun!!!!!!!!!!!!!Sus lan.. Defol!!
Senin gibi bir kalas bana hakaret edemez!!Sen defol be yontulmamış odun!!!!!!!!!!!!!
Kerem kendi kasetlerine baksın önce sonra benim olmayan kasetlerime gelir sıra.@kerem her şeyi zamanı gelince ortaya dökücem dedi, muhatabın o bence![]()
Öyle olsun bakalımO kadar derin düşünmüyorum, neyse benden fesat şeyler çıkmaz anlayın artık
Kasetler öyle demiyor![]()