Fok o karar verir, oy yollamadım mı biter iş.Ona @Çiğdem karar verir, sen değil.
Final puanın yoktu sanırım, normalde böyle olmazdı.Hadi bekliyoruz bakalım. Umarım güzel puanlarla bu haftayı da atlatırız.
Ben adım adım ilerledim çünkü hep final puanı için hızlı davranmayı sevmem strateji daha önemli. He olmazsa da sorun yok elenebiliriz de bu süreçte zevk meselesi.Final puanın yoktu sanırım, normalde böyle olmazdı.
Şöyle resmi cevaplar verme, üzerinde çok emanet duruyor.Ben adım adım ilerledim çünkü hep final puanı için hızlı davranmayı sevmem strateji daha önemli. He olmazsa da sorun yok elenebiliriz de bu süreçte zevk meselesi.
Olmaya çalışacağım.@dreamy nihayet gelebildin. Bu gece buradasın inşallah.
Çalışacağım ne demek İsot?Olmaya çalışacağım.
Bir aksilik olmazsa buradayım demek. Mobilden katılmak zor oluyor.Çalışacağım ne demek İsot?
İlla kaoslu olsun dimiŞöyle resmi cevaplar verme, üzerinde çok emanet duruyor.
Hala mı tatildesin? Ben BŞB'yi telefonla sunuyordum.Bir aksilik olmazsa buradayım demek. Mobilden katılmak zor oluyor.
Geldim bile, beklediğimden çabuk oldu.Nereye kaybolacaksın yine? .
@sokak sanati'nin yerini anca sen doldurabiliyorsun.İlla kaoslu olsun dimi
Onun yerini Cehennet doldurdu@sokak sanati'nin yerini anca sen doldurabiliyorsun.
Nicki aşırı cool değil mi ya? Aynı onu andırıyor.Onun yerini Cehennet doldurdu
Benle de ne kadar iyi anlaşıyordu keşke kalsaydıNicki aşırı cool değil mi ya? Aynı onu andırıyor.
Ben size hiç denk gelmedim nedense. Hiç ilgimi çekmeyen konularda aktifti kendisi.Benle de ne kadar iyi anlaşıyordu keşke kalsaydı