Hayır.@Emre Ozansoy Selim gerçekleri öğrenmeli mi sence :z
Söyledim sana başkasını bul diye ama dinlemedin, çek şimdi cezanı.
Elif elimde bu arada onu bulamazsınızHayır.
Kötü bir sürpriz gibi geldi bu sefer nedense ama düşük versen sürprizim var demezdin sanki.@phoebebuffay bu hafta sana yine bir sürprizim var
İyi yapmışsın, o zaman benim sunacağım haftalarda da bekliyorum oyunu.Ben de oy verdim bu hafta
Sana da bu hafta sürprizim varRakiplerime başarılar
nedenki kardeşimUmarım 1. puan durumu açıklanmadan buralarda olurum ama pek sanmıyorum.
Banada sürpriz varmı kardeşimSana da bu hafta sürprizim var
Hadi bakalım bekliyorum sürprizimiSana da bu hafta sürprizim var
@batuhankaralar'ın yanlış oyları yüzünden sil baştan başladım yine. Birine oy vermeyi unutmuştu ama şimdiden elenen belli oldu.@kerem elenen belli mi?
@Çiğdem'in hatrına susuyorum, gelince oklavayı vuracak kafana.Söyledim sana başkasını bul diye ama dinlemedin, çek şimdi cezanı.
Senin tarzını da çözemedik.Hadi başarılar bazı şarkıları beğenmedim hiç tarzıma uygun değildi
Senin ihtiyacın yok sanırım?Rakiplerime başarılar
:Çözememen normal yeni yeni arkadaş olduk.Pop Senin tarzın n ?@batuhankaralar'ın yanlış oyları yüzünden sil baştan başladım yine. Birine oy vermeyi unutmuştu ama şimdiden elenen belli oldu.
------
@Çiğdem'in hatrına susuyorum, gelince oklavayı vuracak kafana.
------
Senin tarzını da çözemedik.
Nereye kaybolacaksın yine?Umarım 1. puan durumu açıklanmadan buralarda olurum ama pek sanmıyorum.
Madem @Çiğdem in hatırına, istifa ediyorum bende!!@batuhankaralar'ın yanlış oyları yüzünden sil baştan başladım yine. Birine oy vermeyi unutmuştu ama şimdiden elenen belli oldu.
------
@Çiğdem'in hatrına susuyorum, gelince oklavayı vuracak kafana.
------
Senin tarzını da çözemedik.
------
Senin ihtiyacın yok sanırım?