Hayır.@Emre Ozansoy Selim gerçekleri öğrenmeli mi sence:z
Söyledim sana başkasını bul diye ama dinlemedin, çek şimdi cezanı.
Elif elimde bu arada onu bulamazsınızHayır.![]()
Kötü bir sürpriz gibi geldi bu sefer nedense ama düşük versen sürprizim var demezdin sanki.@phoebebuffay bu hafta sana yine bir sürprizim var![]()
İyi yapmışsın, o zaman benim sunacağım haftalarda da bekliyorum oyunu.Ben de oy verdim bu hafta![]()
![]()
Sana da bu hafta sürprizim varRakiplerime başarılar![]()
nedenki kardeşimUmarım 1. puan durumu açıklanmadan buralarda olurum ama pek sanmıyorum.![]()
![]()
Banada sürpriz varmı kardeşimSana da bu hafta sürprizim var![]()
Hadi bakalım bekliyorum sürprizimiSana da bu hafta sürprizim var![]()
@batuhankaralar'ın yanlış oyları yüzünden sil baştan başladım yine. Birine oy vermeyi unutmuştu ama şimdiden elenen belli oldu.@kerem elenen belli mi?![]()
@Çiğdem'in hatrına susuyorum, gelince oklavayı vuracak kafana.Söyledim sana başkasını bul diye ama dinlemedin, çek şimdi cezanı.![]()
Senin tarzını da çözemedik.Hadi başarılar bazı şarkıları beğenmedim hiç tarzıma uygun değildi
Senin ihtiyacın yok sanırım?Rakiplerime başarılar![]()
:Çözememen normal yeni yeni arkadaş olduk.Pop@batuhankaralar'ın yanlış oyları yüzünden sil baştan başladım yine. Birine oy vermeyi unutmuştu ama şimdiden elenen belli oldu.
------
@Çiğdem'in hatrına susuyorum, gelince oklavayı vuracak kafana.
------
Senin tarzını da çözemedik.![]()
Nereye kaybolacaksın yine?Umarım 1. puan durumu açıklanmadan buralarda olurum ama pek sanmıyorum.![]()
![]()
Madem @Çiğdem in hatırına, istifa ediyorum bende!!@batuhankaralar'ın yanlış oyları yüzünden sil baştan başladım yine. Birine oy vermeyi unutmuştu ama şimdiden elenen belli oldu.
------
@Çiğdem'in hatrına susuyorum, gelince oklavayı vuracak kafana.
------
Senin tarzını da çözemedik.
------
Senin ihtiyacın yok sanırım?![]()