Çiğdem Süper Emekli Katılım 30 Aralık 2013 Mesajlar 143,839 Reaksiyon puanı 126,470 Puanı 1,060 Yaş 33 Konum Giresun 12 Ağustos 2021 #81 Doğan' Alıntı: Kimhaklı gibi İp gibi n.Olsun alıştık gene.Uyarsaydı iyidi Genişletmek için tıkla ... Yani o kovmus gibi sebeplerini demiş sende evet ozaman öyleydik falan diye katılmıssın ikiniz sandım bende halıyle Reactions: Doğan
Doğan' Alıntı: Kimhaklı gibi İp gibi n.Olsun alıştık gene.Uyarsaydı iyidi Genişletmek için tıkla ... Yani o kovmus gibi sebeplerini demiş sende evet ozaman öyleydik falan diye katılmıssın ikiniz sandım bende halıyle
Doğan Konu Sahibi Favori Üye Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 10,539 Reaksiyon puanı 6,491 Puanı 710 Yaş 37 Konum Bilecik 12 Ağustos 2021 #82 Çiğdem' Alıntı: Yani o kovmus gibi sebeplerini demiş sende evet ozaman öyleydik falan diye katılmıssın ikiniz sandım bende halıyle Genişletmek için tıkla ... Anladım.Yoo olsunya alıştım Reactions: Çiğdem
Çiğdem' Alıntı: Yani o kovmus gibi sebeplerini demiş sende evet ozaman öyleydik falan diye katılmıssın ikiniz sandım bende halıyle Genişletmek için tıkla ... Anladım.Yoo olsunya alıştım