En Sevdiğiniz Televizyon Kanalı Hangisi?

Hangi izlersiniz ?

• atv

• Kanal D

• Star tv

• Show tv

• TRT

• TV8

• FOX

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Çenesi kopaçısa @xemrexxx ile dünya kadar konusmusuz gerçekten :F :F :F
------

Keşke hep saf kalsaymıssın :A :A :A MS den elenip Hadiseden kurtulunca herşey iyi olucak senin için :A
AHAHAAHA geçti artık o zamanlar, şimdi şu gibiyim :A

maxresdefault.jpg

Ben seni eledikten sonraki halini çok merak ediyorum. :Z

Korkak davranmıssınız ayoll bakın @Doğan a girmiş üye olmuş çatır çatır yazmaya baslamıs :A :A :A
@slhttnmtl @Gerekli24 çatır çatır yazdımda pişman ettirdiler beni..Uyaracağına kovmaya bile kalkıştılar.Üye kazandıracağına kaybettiriyor
------

Ondaki cesaretin gramı bende yoktu, nasıl forumun bu kadar içine girdim onu da anlamıyorum :A
Saol kardeşim cesaretliyim ben saolasın

@slhttnmtl @Gerekli24 çatır çatır yazdımda pişman ettirdiler beni..Uyaracağına kovmaya bile kalkıştılar.Üye kazandıracağına kaybettiriyor
------

Saol kardeşim cesaretliyim ben saolasın
Bir şeyde hatan varsa ben seni uyarıyorum arada tartıştığımız oldu normaldir.

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Çiğdem and Doğan
Bir şeyde hatan varsa ben seni uyarıyorum arada tartıştığımız oldu normaldir.
Evet aynen mesela reyting tahmınınde tartışdık alevlendi tartışma tabi bu şakaydı kardeşim.Evet yardımcı oldun.Uyardında.Sözüm meclisden dışarı.Sen iyisin kardeşim.Tabi birbirirmizi uyaracaz.Anlamadığım konularda yardımcı oldun sağolasın :A yani normaldir bazılarıda a normal

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Önce bir ortamı gözlemlemişsin sanırım :A @Gerekli24 Üye olmadan kartal gibi gökyüzünden gözlemlemiş akıllı hayvan sonucta :A :A :A
Evet ya bazıları üye olmadan gözlemliyor epey ben eskiden bulduğum yere üye olurdum şimdiki aklım olsa olmazdım dışarıdan bakmak gözlemlemek harcım değil:)

• Güldürdün
Reactions: Doğan and Çiğdem
Evet ya bazıları üye olmadan gözlemliyor epey ben eskiden bulduğum yere üye olurdum şimdiki aklım olsa olmazdım dışarıdan bakmak gözlemlemek harcım değil:)
Valla ben gözlemlemeden yaparım çayır yazarım.da.Önceden eski reyrtinglere burdan üye olmadan önce.
------

Valla ben gözlemlemeden yaparım çayır yazarım.da.

• Güldürdün
Reactions: AteşBöceği