En Sevdiğiniz Televizyon Kanalı Hangisi?

Hangi izlersiniz ?

• atv

• Kanal D

• Star tv

• Show tv

• TRT

• TV8

• FOX

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Kanal D'de yaz-kış her sezon hiçbir şey yapmasam mutlaka 1 dizim oluyor, ondan bana en hitap eden ve en sevdiğim kanallardan biri, 2018 gibi mi ne aşırı bozmuştu da artık dizileri için sabrediyor, güzel projeler ve güzel reytingler de alıyor. :A

FOX özellikle 2017-2019 yılında çok sık izlediğim bir kanaldı, Medyapım'ın o zamanki tüm dizilerini severek izliyordum. Bu sezon Yasak Elma ve Aşk Mantık İntikam dışında hiç dizisini izlemedim ama önümüzdeki sezon Evlilik Hakkında Her Şey, Elbet Bir Gün, Yalancı ve Mumları, Yasak Elma, Aşk Mantık İntikam derken en çok tercih ettiğim kanal olacak sanırım. :A

Star şu anda çöküşteki bir kanalımız ama bu sezonki dizilerinin 3 tanesini mi ne izledim hatta Kağıt Ev, Akrep ve Menajerimi Ara kaldığında otomatikman tüm dizilerini izlemiş oluyordum ve bu sezonki favori dizim de oradaydı. :A Yalnız şimdilik 2 tane dizisi var ve ilgimi çekmiyor açıkçası, bu sezon ya çok az izlerim ya da hiç izlemem.

• Beğendim
Reactions: Doğan
Kanal D ve Show`un hep yeri daha ayrı olmuştur. Show, biraz daha önde galiba benim için.

Kanal D, 2010`lara kadar en kaliteli türk kanalıydı bence. Şu anda hepsi vasat.

• Harika
  • Beğendim
Reactions: Çiğdem and Doğan
Çocukken başta Kanal D sonra Show Tv bizim için çok önemliydi bu iki kanal @Doğan :A :A :A
------

Kanal D ve Show`un hep yeri daha ayrı olmuştur. Show, biraz daha önde galiba benim için.

Kanal D, 2010`lara kadar en kaliteli türk kanalıydı bence. Şu anda hepsi vasat.
Biz büyüdükten sonra diyelim :A :A :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Doğan and S.G.A.T.
Genelde kanalları değil, platformları tercih ediyorum. Sevdiğim kanal da yok yani. Çok şükür televizyon izleme alışkanlığım uzun zamandır yok. :)

• Beğendim
  • İlginç
  • Beğendim
Reactions: Doğan and Çiğdem
Sadece yasak elmayı izliyorum oda komik olduğu için yoksa tv yi sadece netflix ve maç izlemek için açıyorum onun için fox diyorum

• Beğendim