TamamHiçbir zaman bir kanalı çok sevmedim belki bölüm bölüm olmuştur ama hatırlamıyorum.
TamamHiçbir zaman bir kanalı çok sevmedim belki bölüm bölüm olmuştur ama hatırlamıyorum.
Rica ederimYazmişsın yorum saol
Başka iyi dizilerde gelir tek kalmazTek izlediğim dizi yasak elma kaldı o yüzden fox
Biz büyüdükten sonra diyelimKanal D ve Show`un hep yeri daha ayrı olmuştur. Show, biraz daha önde galiba benim için.
Kanal D, 2010`lara kadar en kaliteli türk kanalıydı bence. Şu anda hepsi vasat.
Yeni nesil ne anlar zaten çizgi filmden doğar doğmaz sosyal medyaya dalsınlarKatılıyorum.
Ahh Ahhh koca çınar devrildi ayollBiz @Çiğdem le eskiden Cwyi severdik keşke yine güzel diziler yapsa
Acilen eski kaliteyi yakalamaları gerek.En son batgirl diye saçma dizi başlatmışlardıAhh Ahhh koca çınar devrildi ayoll
En iyi yabancı diziler ordaydı herkese kafa ttuyorduk türkiyede türk dizileri gibi izleniyorduk ne günlerdi @xemrexxx @Maskeli Fedai @Araf @DarkLegenD @bazinga @MasacRE @Sherlock
Buradan CNBC-e ve e2 izlediğini çıkarabiliriz.Ahh Ahhh koca çınar devrildi ayoll
En iyi yabancı diziler ordaydı herkese kafa ttuyorduk türkiyede türk dizileri gibi izleniyorduk ne günlerdi @xemrexxx @Maskeli Fedai @Araf @DarkLegenD @bazinga @MasacRE @Sherlock
Vampir dizileri bitti arrow bitti flash bitecek en önemlisi Süpernatural bitince zaten benimde yabancı dizilerden kopusum gibi olduAcilen eski kaliteyi yakalamaları gerek.En son batgirl diye saçma dizi başlatmışlardı
Televizyonda izliyorduk evetBuradan CNBC-e ve e2 izlediğini çıkarabiliriz.
Aynen valla Show tv benim için sabahtan akşama kadar izlerdim.Çook severdim.Star KANAL 6'yı severdimÇocukken başta Kanal D sonra Show Tv bizim için çok önemliydi bu iki kanal @Doğan
------
Biz büyüdükten sonra diyelim
Sen zaten show fanısın herhaldeAynen valla Show tv benim için sabahtan akşama kadar izlerdim.Çook severdim.Star KANAL 6'yı severdim
Aynen eskiden show fanıydım.Şaban filmleri vardı.Sasbahları klip öğlenleri çizgi filmler.Yerli dizilerede bakardım.Sende Kanal D fanısın HBB vardı zamanında.HBB'ye baktınb mı?MAXİ TV vardıu çizgi film kanalıSen zaten show fanısın herhalde