En Sevdiğiniz Televizyon Kanalı Hangisi?

Hangi izlersiniz ?

• atv

• Kanal D

• Star tv

• Show tv

• TRT

• TV8

• FOX

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Tabii ki de tartışmasız Flash TV . Halayın ve gerçek oyunculukların sergilendiği Gerçek Kesit'in olmadığı bir hayat neye yarar ki? :A

Aynen eskiden show fanıydım.Şaban filmleri vardı.Sasbahları klip öğlenleri çizgi filmler.Yerli dizilerede bakardım.Sende Kanal D fanısın HBB vardı zamanında.HBB'ye baktınb mı?MAXİ TV vardıu çizgi film kanalı
Aaa yoook kanal fanı değilim ama çocukluğumda kanal d ayrıydı tabi :A HBB çıkaramadım ama maxi tv biliyorum efsane cine 5 o kanalın kutusu vardı digitürkten önce o vardı zaten ama o daha samimiydi :A :A :A

• Beğendim
Reactions: Doğan
Aaa yoook kanal fanı değilim ama çocukluğumda kanal d ayrıydı tabi :A HBB çıkaramadım ama maxi tv biliyorum efsane cine 5 o kanalın kutusu vardı digitürkten önce o vardı zaten ama o daha samimiydi :A :A :A
35026351_1749279418494797_5602227174783320064_n.jpg

------

HBB TV bide brt vardı resmi koydum

• Harika
Reactions: Çiğdem
Son düzenleme:
Olsun bakam.Gazetelerde alt kategorideydi.
------

@slhttnmtl unuttumn ilk arkadaşım ve ilk muhabbet ettiğim kişi
Aynı dönem sayılırsınız zaten @slhttnmtl ile :F Gerçi biz mezara girmeden önce görünüyor üye tarihi ama pek gözlerde değildi sanırım bizden sonra tam aktif olmuş :A :A :A

Aynı dönem sayılırsınız zaten @slhttnmtl ile :F Gerçi biz mezara girmeden önce görünüyor üye tarihi ama pek gözlerde değildi sanırım bizden sonra tam aktif olmuş :A :A :A
Çok az bi süre çakışmışız ama ben bu ksdar forumun içinde olmadığım için hatırlamıyorum :A Bir de mesaj yazmasam bile sürekli giriyordum, Atacan'ım admin olduğunu falan hatırlıyorum. :A

• Güldürdün
Çok az bi süre çakışmışız ama ben bu ksdar forumun içinde olmadığım için hatırlamıyorum :A Bir de mesaj yazmasam bile sürekli giriyordum, Atacan'ım admin olduğunu falan hatırlıyorum. :A
Önce bir ortamı gözlemlemişsin sanırım :A @Gerekli24 Üye olmadan kartal gibi gökyüzünden gözlemlemiş akıllı hayvan sonucta :A :A :A

Üye olsam bile aktif olup birileri ile kaynaşmak konusunda tereddütüm vardı. Zaten ilk üye olduğum zaman aktif değildim bir 3 4 ay :A
Ondaki cesaretin gramı bende yoktu, nasıl forumun bu kadar içine girdim onu da anlamıyorum :A
Evet @Gerekli24 de o tedirginlik az hissediliyor ama @slhttnmtl sen boşuna konusma bence avatarındakı gibi cazgırlık akıyor sende :A :A :A

Forum deyip geçmemek lazım ömrümüzün çoğu yılını burada çürüttük 2013 yılının son günlerinde gelmiştim :F :F :F

Evet @Gerekli24 de o tedirginlik az hissediliyor ama @slhttnmtl sen boşuna konusma bence avatarındakı gibi cagırlık akıyor sende :A :A :A

Forum deyip geçmemek lazım ömrümüzün çoğu yılını burada çürüttük 2013 yılının son günlerinde gelmiştim :F :F :F
Senin belli zaten eski mesajlarda her konuda varsın bir an insan bu kadar yazmaya nasıl vakit buluyor diyor :A

• Güldürdün
Evet @Gerekli24 de o tedirginlik az hissediliyor ama @slhttnmtl sen boşuna konusma bence avatarındakı gibi cazgırlık akıyor sende :A :A :A

Aaa sensin kız cazgır, maşallah ben ve Hadise süt dökmüş kedi gibiyiz :A Dönde bir ilk mesajlarıma bak, orada çok beterdim yani saf manasında :A

• Güldürdün
Senin belli zaten eski mesajlarda her konuda varsın bir an insan bu kadar yazmaya nasıl vakit buluyor diyor :A
Çenesi kopaçısa @xemrexxx ile dünya kadar konusmusuz gerçekten :F :F :F
------

Aaa sensin kız cazgır, maşallah ben ve Hadise süt dökmüş kedi gibiyiz :A Dönde bir ilk mesajlarıma bak, orada çok beterdim yani saf manasında :A
Keşke hep saf kalsaymıssın :A :A :A MS den elenip Hadiseden kurtulunca herşey iyi olucak senin için :A