Aaa yoook kanal fanı değilim ama çocukluğumda kanal d ayrıydı tabi HBB çıkaramadım ama maxi tv biliyorum efsane cine 5 o kanalın kutusu vardı digitürkten önce o vardı zaten ama o daha samimiydiAynen eskiden show fanıydım.Şaban filmleri vardı.Sasbahları klip öğlenleri çizgi filmler.Yerli dizilerede bakardım.Sende Kanal D fanısın HBB vardı zamanında.HBB'ye baktınb mı?MAXİ TV vardıu çizgi film kanalı
Aaa yoook kanal fanı değilim ama çocukluğumda kanal d ayrıydı tabi HBB çıkaramadım ama maxi tv biliyorum efsane cine 5 o kanalın kutusu vardı digitürkten önce o vardı zaten ama o daha samimiydi
HBB TV bide brt vardı resmi koydumAaa yoook kanal fanı değilim ama çocukluğumda kanal d ayrıydı tabi HBB çıkaramadım ama maxi tv biliyorum efsane cine 5 o kanalın kutusu vardı digitürkten önce o vardı zaten ama o daha samimiydi
HBB yi çıkaramadım sadece
Olsun bakam.Gazetelerde alt kategorideydi.HBB yi çıkaramadım sadece
@slhttnmtl unuttumn ilk arkadaşım ve ilk muhabbet ettiğim kişiHBB yi çıkaramadım sadece
Aynı dönem sayılırsınız zaten @slhttnmtl ile Gerçi biz mezara girmeden önce görünüyor üye tarihi ama pek gözlerde değildi sanırım bizden sonra tam aktif olmuşOlsun bakam.Gazetelerde alt kategorideydi.
------
@slhttnmtl unuttumn ilk arkadaşım ve ilk muhabbet ettiğim kişi
Çok az bi süre çakışmışız ama ben bu ksdar forumun içinde olmadığım için hatırlamıyorum Bir de mesaj yazmasam bile sürekli giriyordum, Atacan'ım admin olduğunu falan hatırlıyorum.Aynı dönem sayılırsınız zaten @slhttnmtl ile Gerçi biz mezara girmeden önce görünüyor üye tarihi ama pek gözlerde değildi sanırım bizden sonra tam aktif olmuş
Önce bir ortamı gözlemlemişsin sanırım @Gerekli24 Üye olmadan kartal gibi gökyüzünden gözlemlemiş akıllı hayvan sonuctaÇok az bi süre çakışmışız ama ben bu ksdar forumun içinde olmadığım için hatırlamıyorum Bir de mesaj yazmasam bile sürekli giriyordum, Atacan'ım admin olduğunu falan hatırlıyorum.
Genelde reyting konularında mesajlara ve vadi mesajlarına sık bakıyordum.Önce bir ortamı gözlemlemişsin sanırım @Gerekli24 Üye olmadan kartal gibi gökyüzünden gözlemlemiş akıllı hayvan sonucta
Biri kafama bir taş atar diye dışardan bakmıssınGenelde reyting konularında mesajlara ve vadi mesajlarına sık bakıyordum.
Ne ortamı gözlemlemesi mesaj yazmadan çoğu konuya girip bakıyordum, mesajları okuyordumÖnce bir ortamı gözlemlemişsin sanırım @Gerekli24 Üye olmadan kartal gibi gökyüzünden gözlemlemiş akıllı hayvan sonucta
Daha önce hiç foruma üye olmadım ondam dışarıdan baktım daha çok sonra biraz daha kurcalayınca üye olayım dedimBiri kafama bir taş atar diye dışardan bakmıssın
Daha önce hiç foruma üye olmadım ondam dışarıdan baktım daha çok sonra biraz daha kurcalayınca üye olayım dedim
Korkak davranmıssınız ayoll bakın @Doğan a girmiş üye olmuş çatır çatır yazmaya baslamısNe ortamı gözlemlemesi mesaj yazmadan çoğu konuya girip bakıyordum, mesajları okuyordum
Ondaki cesaretin gramı bende yoktu, nasıl forumun bu kadar içine girdim onu da anlamıyorumKorkak davranmıssınız ayoll bakın @Doğan a girmiş üye olmuş çatır çatır yazmaya baslamıs
Üye olsam bile aktif olup birileri ile kaynaşmak konusunda tereddütüm vardı. Zaten ilk üye olduğum zaman aktif değildim bir 3 4 ayKorkak davranmıssınız ayoll bakın @Doğan a girmiş üye olmuş çatır çatır yazmaya baslamıs
Üye olsam bile aktif olup birileri ile kaynaşmak konusunda tereddütüm vardı. Zaten ilk üye olduğum zaman aktif değildim bir 3 4 ay
Evet @Gerekli24 de o tedirginlik az hissediliyor ama @slhttnmtl sen boşuna konusma bence avatarındakı gibi cazgırlık akıyor sendeOndaki cesaretin gramı bende yoktu, nasıl forumun bu kadar içine girdim onu da anlamıyorum
Senin belli zaten eski mesajlarda her konuda varsın bir an insan bu kadar yazmaya nasıl vakit buluyor diyorEvet @Gerekli24 de o tedirginlik az hissediliyor ama @slhttnmtl sen boşuna konusma bence avatarındakı gibi cagırlık akıyor sende
Forum deyip geçmemek lazım ömrümüzün çoğu yılını burada çürüttük 2013 yılının son günlerinde gelmiştim
Aaa sensin kız cazgır, maşallah ben ve Hadise süt dökmüş kedi gibiyiz Dönde bir ilk mesajlarıma bak, orada çok beterdim yani saf manasındaEvet @Gerekli24 de o tedirginlik az hissediliyor ama @slhttnmtl sen boşuna konusma bence avatarındakı gibi cazgırlık akıyor sende
Forum deyip geçmemek lazım ömrümüzün çoğu yılını burada çürüttük 2013 yılının son günlerinde gelmiştim
Çenesi kopaçısa @xemrexxx ile dünya kadar konusmusuz gerçektenSenin belli zaten eski mesajlarda her konuda varsın bir an insan bu kadar yazmaya nasıl vakit buluyor diyor
Keşke hep saf kalsaymıssın MS den elenip Hadiseden kurtulunca herşey iyi olucak senin içinAaa sensin kız cazgır, maşallah ben ve Hadise süt dökmüş kedi gibiyiz Dönde bir ilk mesajlarıma bak, orada çok beterdim yani saf manasında
Evet bir de o vardı Ancak ben o zaman karıştırıyordum. Emre birden fazla var. xx dolu zatenÇenesi kopaçısa @xemrexxx ile dünya kadar konusmusuz gerçekten