Zahide Yetiş, Yeni Programı ile ATV Ekranlarında!

Hiç tarzım değildi Ece var diye izlemiştim işte gerçek yüzünü gördüm ama şimdilerde Neler Oluyor Hayatta ona bakıyorum bu sabah ufaklık izletmedi ama:)
Annemlerde her sabah bakıyor Kanal D'ye.Güzel haber programıda.Aynı sabah haberleri gibi.

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
2013-2015 arası iki sezon anahaber önü atv'deydi. Şimdi beni bırakma saatine 14-16.00 arasına gelecektir. Başarılar. Reytingi ve halkta karşılığı olan bir isim yıllardır...
Bakalım Zuhal ne yapacak...

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Kanal gönderdiği basın bülteninde böyle yazmış. @slhttnmtl @Doğan @AteşBöceği @offensive
Ekranların gülen yüzü Zahide Yetiş, “eşler şahane, mutfak bahane” diyerek geri dönüyor… Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane’de hafta içi her gün 5 çift en iyisi olmak için kıyasıya yarışacak.

Zahide Yetiş’in renkli sunumuyla yarışanlar ödüle, izleyiciler hem yemeğe hem de sohbete doyacak!
93u3r35.

Kurgu olduğu için geçmesi gerekiyor zaten, Zuhal Topal'cım doğal bir program yapıyor. :bhr:

Güliyim de boşa gitmesin, oksijen sevmeyen cahil kaynanaları alıyorsa durumunuz cidden vahim :F

Tüm programlar 2 saat civarı sürüyor, o yüzden bir programı göndermeden Zuhal'i alması imkansız ATV'nin.
Beni Bırakma'nın yerini alırsa Zuhal'i alma ihtimali yok denecek kadar az değil.

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
O saat diliminde Gelinim Mutfakta, Gerçeğin Peşinde ve Didem Arslan dışında pek bir rakibi olmayacak gibi. Ortalama gideceğini düşünüyorum. Ha kötü gitse bile ATV, sezon sonuna kadar devam ettirir.