Annemlerde her sabah bakıyor Kanal D'ye.Güzel haber programıda.Aynı sabah haberleri gibi.Hiç tarzım değildi Ece var diye izlemiştim işte gerçek yüzünü gördüm ama şimdilerde Neler Oluyor Hayatta ona bakıyorum bu sabah ufaklık izletmedi ama![]()
Annemlerde her sabah bakıyor Kanal D'ye.Güzel haber programıda.Aynı sabah haberleri gibi.Hiç tarzım değildi Ece var diye izlemiştim işte gerçek yüzünü gördüm ama şimdilerde Neler Oluyor Hayatta ona bakıyorum bu sabah ufaklık izletmedi ama![]()
Evet ya adam hakkını veriyorAnnemlerde her sabah bakıyor Kanal D'ye.Güzel haber programıda.Aynı sabah haberleri gibi.
Eskidem Kanal d'de Neler oluyor hayata magazin programı vardıEvet ya adam hakkını veriyor
Ekranların gülen yüzü Zahide Yetiş, “eşler şahane, mutfak bahane” diyerek geri dönüyor… Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane’de hafta içi her gün 5 çift en iyisi olmak için kıyasıya yarışacak.
Zahide Yetiş’in renkli sunumuyla yarışanlar ödüle, izleyiciler hem yemeğe hem de sohbete doyacak!
Gene mi yemek yarışması ?
Esra'yı ATV hayatta göndermez bu oranlarlaZuhal haberi doğru gibi değil şimdilik, ama Esra'yı gönderip Zuhal, Müge ve Zahide olsa harika olur.
![]()
![]()
Kurgu olduğu için geçmesi gerekiyor zaten, Zuhal Topal'cım doğal bir program yapıyor.![]()
Güliyim de boşa gitmesin, oksijen sevmeyen cahil kaynanaları alıyorsa durumunuz cidden vahim![]()
Beni Bırakma'nın yerini alırsa Zuhal'i alma ihtimali yok denecek kadar az değil.Tüm programlar 2 saat civarı sürüyor, o yüzden bir programı göndermeden Zuhal'i alması imkansız ATV'nin.
Mesajın içindeki ters köşe harika.Beni Bırakma'nın yerini alırsa Zuhal'i alma ihtimali yok denecek kadar az değil.