Aynen gene Esra geçer vallaİşte aynı kanalda olsalar yine o geçecek yine o geçecek
Aynen gene Esra geçer vallaİşte aynı kanalda olsalar yine o geçecek yine o geçecek
Esra hep Zuhali geçiyor
Kurgu olduğu için geçmesi gerekiyor zaten, Zuhal Topal'cım doğal bir program yapıyor.İşte aynı kanalda olsalar yine o geçecek yine o geçecek
Aynen katılıyorum.Eski dizi daha iyiBunları izleyeceğine AC bir eski dizi film izle ya insanları zoraki bırakıyorlar bazen ama inadım inat izlemiyorum😀😁😂
Güliyim de boşa gitmesin, oksijen sevmeyen cahil kaynanaları alıyorsa durumunuz cidden vahimKurgu olduğu için geçmesi gerekiyor zaten, Zuhal Topal'cım doğal bir program yapıyor.
Oda doğruya. Show tv gibi günün yemeği oda yayından kalkarZahide. Zuhal Topal hakkında resmî bir açıklama yok ki henüz. Star TV'de olacağını düşünüyorum ben onun.
Evet ya her yer program sezon başladı mı ve beni oldum olası sarmıyor ben Ece Erken programları izlerdim eskiden o zamanlar hoşuma gidiyordu onun programları onla birlikte son buldu şu an yapsa oturup izlemem ya o ayrı konuAynen katılıyorum.Eski dizi daha iyi
Öykü Gürman'ın o programının tutmayacağı baştan belliydi.Oda doğruya. Show tv gibi günün yemeği oda yayından kalkar
Foxda vardı izlermiydin ?2010'da. Sonra Ece erkenin Söylemessem olmaz izlermiydin ?Evet ya her yer program sezon başladı mı ve beni oldum olası sarmıyor ben Ece Erken programları izlerdim eskiden o zamanlar hoşuma gidiyordu onun programları onla birlikte son buldu şu an yapsa oturup izlemem ya o ayrı konu
AynenÖykü Gürman'ın o programının tutmayacağı baştan belliydi.
Cık, Total 40+ teyzelik olmuş.
Gelinim Mutfakta'nın şarkısından çok daha iyi olmuş. Uzun versiyonu olur da umarım arada dinlerim.Cık, Total 40+ teyzelik olmuş.
Foxda vardı izlermiydin ?2010'da. Sonra Ece erkenin Söylemessem omaz işzlermiydin ?Evet ya her yer program sezon başladı mı ve beni oldum olası sarmıyor ben Ece Erken programları izlerdim eskiden o zamanlar hoşuma gidiyordu onun programları onla birlikte son buldu şu an yapsa oturup izlemem ya o ayrı konu
Şarkı çook güzel.Zuhal Topal belki Stara geçmez zamanında öyle haber okumuştum
Zuhalın kaynanalarıda kurgudur odabelkiGelinim Mutfakta'nın şarkısından çok daha iyi olmuş. Uzun versiyonu olur da umarım arada dinlerim.
Bir kaç haftaya o da netleşir bence. Sezona az kaldı çünkü. Ama ATV şu an için zor gözüküyor Zuhal Topal'a.Şarkı çook güzel.Zuhal Topal belki Stara geçmez zamanında öyle haber okumuştum
Zuhalin kaynanalarıda belki kurgudur tahmınıme göreCık, Total 40+ teyzelik olmuş.
Evet hepsini izledim zaten Söylemezsem Olmaz programında tiksindim kendinden milleti tehdit etmeler ,bel altı vurmalar içindeki kendisini ortaya çıkardıFoxda vardı izlermiydin ?2010'da. Sonra Ece erkenin Söylemessem omaz işzlermiydin ?
Müge Esra aynı saat.Zahidenın yemek programıda 2 saat fazla ona.Bir kaç haftaya o da netleşir bence. Sezona az kaldı çünkü. Ama ATV şu an için zor gözüküyor Zuhal Topal'a.
Tüm programlar 2 saat civarı sürüyor, o yüzden bir programı göndermeden Zuhal'i alması imkansız ATV'nin.Müge Esra aynı saat.Zahidenın yemek programıda 2 saat fazla ona.
Magazin prıgramları izlemiyom Ecede kovuldu galibaEvet hepsini izledim zaten Söylemezsem Olmaz programında tiksindim kendinden milleti tehdit etmeler ,bel altı vurmalar içindeki kendisini ortaya çıkardı
Aynen katılıyorum.Zuhal'e ssat düşmüyor.Tüm programlar 2 saat civarı sürüyor, o yüzden bir programı göndermeden Zuhal'i alması imkansız ATV'nin.
Hiç tarzım değildi Ece var diye izlemiştim işte gerçek yüzünü gördüm ama şimdilerde Neler Oluyor Hayatta ona bakıyorum bu sabah ufaklık izletmedi amaMagazin prıgramları izlemiyom Ecede kovuldu galiba