kişisel hesabının adını atar mısın diyorumBen ne alaka o zaman?
kişisel hesabının adını atar mısın diyorumBen ne alaka o zaman?
Ne demek o kadar da değil. Ranini'nin sohbet odasında kendisini dinlediğimde fikrim değişti. Sürekli “çok trajik şeyler evet ama günün sonunda umut aşılıyoruz” açıklamaları bana hiç samimi gelmemişti.O kadar da değil. Kendisi akıllı bir adam ve Ezgi Mola olmadan dizinin yürümeyeceğinin de farkındadır o yüzden böyle büyük bir kayba göz yummaz. Ama zaten diziden çıkma, transfer vs. olayların gerçekleşme ihtimali milyonda bir olduğu için fazla kurcalamaya gerek yok.
Kırmızı Oda'da bu durum fazlasıyla uygulanıyor diğerlerinde olmuyorsa o dizilerin sorunu.Ne demek o kadar da değil. Ranini'nin sohbet odasında kendisini dinlediğimde fikrim değişti. Sürekli “çok trajik şeyler evet ama günün sonunda umut aşılıyoruz” açıklamaları bana hiç samimi gelmemişti.
Çok vizyonlu ve yenilikçi bir yapımcı sandım ama televizyonculuğu klasik ticaret kafasında yaşayan biri. GB eserlerinin suyunu çıkarması, bu projelerde reyting için iyice sündürülmesi zaten belli ediyor kendisini. Sırf Boncuk ve Can tuttu diye 1 ay sonra CK'da aynı kişileri oynatması bile vizyonsuz olduğunu gösteriyor.
Adam kendisi bir röportajında demişti zaten biz o hikayelerden esinleniyoruz diye. Çöp Apartman dediğin hikayeyi kitaptaki gibi anlatmak 10 bölüm bile sürmez bu şartlarda. DEK'te de Barış yoktu mesela adam geldi Mehdi postalandı. Ayrıca oralara girersen hiç çıkamazsın kitaplarda 30-40 sayfalık hikayeleri KO'da da 10 - 15 bölüm sündürdükleri oldu bence boşa uğraşma.Kırmızı Oda'da bu durum fazlasıyla uygulanıyor diğerlerinde olmuyorsa o dizilerin sorunu.
Aslında şu açıdan haklısın gerçekten vizyonlu olsa koskoca Çöp Apartman hikayesinin uyduruk klarnetçi ve uyduruk aşkına kurban gitmesine izin vermezdi.
Adama laf atıp mevzu Masumlar'a geldiğinde kıvırmaya çalışman.. Hadi abi ya.Adam kendisi bir röportajında demişti zaten biz o hikayelerden esinleniyoruz diye. Çöp Apartman dediğin hikayeyi kitaptaki gibi anlatmak 10 bölüm bile sürmez bu şartlarda. DEK'te de Barış yoktu mesela adam geldi Mehdi postalandı. Ayrıca oralara girersen hiç çıkamazsın kitaplarda 30-40 sayfalık hikayeleri KO'da da 10 - 15 bölüm sündürdükleri oldu bence boşa uğraşma.
Yoo kıvırmadım Masumlar'da da hikayenin geldiği nokta beni tatmin etmedi daha önce dedim zaten ama bu sadece MA'da oluyor gibi davranman bence saçma.Adama laf atıp mevzu Masumlar'a geldiğinde kıvırmaya çalışman.. Hadi abi ya.
Of neyse bu dizinin başına gelecekler gram umrumda değil TRT'ye göz göre göre bu diziyi verenler düşünsün artık.Yoo kıvırmadım Masumlar'da da hikayenin geldiği nokta beni tatmin etmedi daha önce dedim zaten ama bu sadece MA'da oluyor gibi davranman bence saçma.
Adam laf ettiğim konu vizyonuydu bu bahsettiğin şeyler senarist ve Gülseren'in seçtiği bir yol. Adam zaten çalıştığı yayıncı kanalı bilmiyor mu sizce? Yani TRT kendisi zaten sipariş etti bu projeyi. İbrahim Eren Gülseren Budayıcıoğlu'nun TRT'ye en uygun hikayesiydi onu seçtik demesinden belli bir çok şey. Ezgi ayrılsa bile (ki sanmıyorum) OGM dediğiniz gibi bir tavırda bulunmaz emin ol.
Ne zaman haklı olsam konuyu neyse ne diye kapatmaya çalışman.Of neyse bu dizinin başına gelecekler gram umrumda değil TRT'ye göz göre göre bu diziyi verenler düşünsün artık.
Neyse OGM'den izlediğim tek dizide böyle dertler olmadığı için bir şey düşünmeme gerek yok umarım haber doğru çıkar da bu zor günlerde biraz eğleniriz.Ne zaman haklı olsam konuyu neyse ne diye kapatmaya çalışman.
E işte demek istediğim buydu adam TRT'ye iş yapıyorsa bazı şeyler bellidir.
Aynalı Tahir,Bücür cadı finalsizdiAynen öyle yıllarca devam eden Ruhsar'ın Sıdıka'nın bile yok bir final bölümü ona bakarsan bence her diziye bir final hakkı tanınmalı😉
Eski dizilerin hepsi öyle yıllarca devam etmesine rağmen bir final bölümü yok😉Aynalı Tahir,Bücür cadı finalsizdi
Ever aynen Ruhsarın versiyonu vardı Hayal ve Gerçek @Çiğdem .Kara Melek finalsizdi harelde.Eski dizilerin hepsi öyle yıllarca devam etmesine rağmen bir final bölümü yok😉
Kara Melek izlemedim ama Hayal ve Gerçek final yapsaydı Ruhsar'ın sonunu öğrenmiş olurduk yaEver aynen Ruhsarın versiyonu vardı Hayal ve Gerçek @Çiğdem .Kara Melek finalsizdi harelde.
Ayrılsakda Beraberiz Ferhunde hanımlar ,Bizim evin halleri finalsiz yarım kaldı .Muhürlü gülleri duydum hep.Sil baştan dizisi gibiydi.3 kadındı.Böylemi olcaktıda 3 kız arkadaş vardı.Kara Melek izlemedim ama Hayal ve Gerçek final yapsaydı Ruhsar'ın sonunu öğrenmiş olurduk ya
Yine Mühürlü Güller,Sevda Kondu onlarda finalsiz,Eyvah Kızım büyüdü de
İzlemiş miydin Mühürlü GülleriAyrılsakda Beraberiz Ferhunde hanımlar ,Bizim evin halleri finalsiz yarım kaldı .Muhürlü gülleri duydum hep.Sil baştan dizisi gibiydi.3 kadındı.Böylemi olcaktıda 3 kız arkadaş vardı.
Hayır flastv de denk gelirdim.Sen izlerdin hareldeİzlemiş miydin Mühürlü Gülleri
Sezen Aksu olucakmıs basta ruhsarEver aynen Ruhsarın versiyonu vardı Hayal ve Gerçek @Çiğdem .Kara Melek finalsizdi harelde.