ilk defa duydum o diziyi. konusu neydi ki ?Eeee o da giderse bu dizi nasıl devam edecek aylar önce de gideceği haberleri yayılmıştı ama yalan haber çıktı ihtimal vermiyorum ama her şey olabilir zamanında TRT Mühürlü Gülleri bile toplumun örfnve adetlerine aykırı ahlakını bozuyor diye kaldırmış buna hiç şaşırmam
YouTube de bölümleri var 3 hayat kadını yaptığı işi bırakıp bir kasabaya yerleşip kendilerine sıfırdan bir hayat çiziyorlar bunu anlatıyor yani yeni hayatlarını ama gel gör ki toplumun ahlakını bozuyor oluyor diziilk defa duydum o diziyi. konusu neydi ki ?
gerçekten çok enteresan bir durum. konusu bence gayet güzel ve sil baştan hayatların kurgulanabilir olduğunu gösteren bir yapıdaymış ama o dönemde ki trt yönetimi 3 hayat kadını kısmından sonrasını namahrem günaha girmeyelim diye okumamış galiba bir de atv de çok eskiden uçurum diye bir dizi vardı o da aynı zihinden baya tepki yemişti diye hatıurlıyorum.YouTube de bölümleri var 3 hayat kadını yaptığı işi bırakıp bir kasabaya yerleşip kendilerine sıfırdan bir hayat çiziyorlar bunu anlatıyor yani yeni hayatlarını ama gel gör ki toplumun ahlakını bozuyor oluyor dizi
o zaman sil baştan tüm osmanlı tarihini uyarlasınlar. onlar da rahat etsin bu çerçevenin dışında kalacak olan kaliteli oyuncular da.Geçen duyduğum bi bilgiye göre trt sesini fazla çıkaranlara temizlik yapacağını söylemiş kaynak kim diyecek olursanız işte onu söyleyemem tabii o kişi işinden olur yani sadece bana söyledi
dizinin adı da şu olsun SİL BAŞTAN : OSMANLIo zaman sil baştan tüm osmanlı tarihini uyarlasınlar. onlar da rahat etsin bu çerçevenin dışında kalacak olan kaliteli oyuncular da.
bak bu tam onların dizisi olacak bir isim. 36 sezon her yıl 1 padişah ve kendi oyuncularından mis gibi ses çıkarmayan uysal kitleye dizi çıkar iştedizinin adı da şu olsun SİL BAŞTAN : OSMANLI
Bu dizi bildiğim kadarıyla halk tarafından yadırganmamış başa gelenler yadırgamış diziyi dizi de müstencen bir şey de yok gayet güzeldigerçekten çok enteresan bir durum. konusu bence gayet güzel ve sil baştan hayatların kurgulanabilir olduğunu gösteren bir yapıdaymış ama o dönemde ki trt yönetimi 3 hayat kadını kısmından sonrasını namahrem günaha girmeyelim diye okumamış galiba bir de atv de çok eskiden uçurum diye bir dizi vardı o da aynı zihinden baya tepki yemişti diye hatıurlıyorum.
hep öyle oluyor ki zaten. mesela Muhteşem Yüzyılda da baştakiler fişeklediği için halk ayaklanmıştı hatırlıyor musun kaç bölüm bu dediğin dizi belki bakabilirimBu dizi bildiğim kadarıyla halk tarafından yadırganmamış başa gelenler yadırgamış diziyi dizi de müstencen bir şey de yok gayet güzeldi
31 bölüm seveceğinizden eminim ben tekrarına kaç kez baktım diziyi yarı da kestiler ama tekrarını hep verdiler işte maalesef bir final bölümü yok😉hep öyle oluyor ki zaten. mesela Muhteşem Yüzyılda da baştakiler fişeklediği için halk ayaklanmıştı hatırlıyor musun kaç bölüm bu dediğin dizi belki bakabilirim
hm anladım bakarım o zaman. Finalsiz kesmeleri de daha da büyük saygısızlık olmuş31 bölüm seveceğinizden eminim ben tekrarına kaç kez baktım diziyi yarı da kestiler ama tekrarını hep verdiler işte maalesef bir final bölümü yok😉
harika kitle yaratır hatta psikoloji dizilerle kapışır bile vallabak bu tam onların dizisi olacak bir isim. 36 sezon her yıl 1 padişah ve kendi oyuncularından mis gibi ses çıkarmayan uysal kitleye dizi çıkar işte
Aynen öyle yıllarca devam eden Ruhsar'ın Sıdıka'nın bile yok bir final bölümü ona bakarsan bence her diziye bir final hakkı tanınmalı😉hm anladım bakarım o zaman. Finalsiz kesmeleri de daha da büyük saygısızlık olmuş
Tamam o zaman siz ikiniz birbirinize yeterek izleyin ama sen MA'dan uzak dur.Kim izlemiyormuş @Cervantes aşkom var mesela. Ayrıca kimin neyi sevdiğine karışmam ama dünyada başka dizi yokmuş gibi davranılması da sıktı.
Aslında biri daha vardı ama..... @ÖzgürKim izlemiyormuş @Cervantes aşkom var mesela. Ayrıca kimin neyi sevdiğine karışmam ama dünyada başka dizi yokmuş gibi davranılması da sıktı.
Sen de gizli KO tayfasındansın, artık itiraf et.Aslında biri daha vardı ama..... @Özgür
Yok ben giden kankanızı demek istemiştimSen de gizli KO tayfasındansın, artık itiraf et.
Giden kankamız kimmiş?Yok ben giden kankanızı demek istemiştim
KO sadece ilk bölüm baktım sonra hiç denk gelmedim Masumlar Apartmanı'na ara ara bakıyorum
Anladın sen ben adını anmam 🙋🏻♀️Giden kankamız kimmiş?